ΑΕΚ: «Μείνετε μακριά από τον Πανθεσσαλικό και την πόλη του Βόλου, προστατέψτε την ομάδα»

ΑΕΚ: «Μείνετε μακριά από τον Πανθεσσαλικό και την πόλη του Βόλου, προστατέψτε την ομάδα»

Newsroom
ΑΕΚ: «Μείνετε μακριά από τον Πανθεσσαλικό και την πόλη του Βόλου, προστατέψτε την ομάδα»

bet365

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο της πως δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει εισιτήρια για τον τελικό του Novibet Κυπέλλου Ελλάδος παρά την θέλησή της και ζήτησε από τον κόσμο της να μην μεταβεί στον Βόλο και στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τον κόσμο της με ανακοίνωση που εξέδωσε πως οι ομάδες δεν θα πάρουν εισιτήρια για τον τελικό, παρά τις προσπάθειές τους, και ζήτησε από τους φιλάθλους της να μην προσπαθήσουν να πάνε την μέρα του αγώνα τόσο στον Βόλο όσο και στο γήπεδο που θα διεξαχθεί ο αγώνας κατ' επέκταση, αφού δεν θα τους επιτραπεί, προστατεύοντας έτσι την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Παρά την προσπάθεια της ΠΑΕ ΑΕΚ να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε να καταστεί δυνατή η παρουσία φιλάθλων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αυτό κατέστη ανέφικτο για λόγους που υπερβαίνουν την επιθυμία μας. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, στην τελική σύσκεψη της Τετάρτης (17/5) στον Βόλο, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξάντλησε κάθε περιθώριο, ωστόσο το σχετικό πλαίσιο διεξαγωγής του τελικού δυστυχώς δεν διαφοροποιήθηκε.

Ως εκ τούτου και με δεδομένες τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής, της Αστυνομίας και του αρμόδιου υπουργείου, είμαστε υποχρεωμένοι να τονίσουμε στους φιλάθλους μας πως δεν υπάρχει δυνατότητα παρουσίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οποιουδήποτε εκτός από τους ελάχιστους ονομαστικά διαπιστευμένους των δύο ΠΑΕ και της ΕΠΟ. Δεν υπάρχει καμία πρόσκληση, δεν υπάρχει η παραμικρή δυνατότητα να βρεθεί στο γήπεδο οποιοσδήποτε άλλος πλην αυτών.

Επιπλέον, την ημέρα του τελικού θα υπάρχουν στις εισόδους της πόλης αστυνομικοί έλεγχοι και δεν θα επιτρέπεται σε κανέναν εκτός από τους διαπιστευμένους να προσεγγίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο.
Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μείνουν μακριά από το Πανθεσσαλικό Στάδιο και την πόλη του Βόλου την Τετάρτη και να προστατέψουν την ομάδα και τον εαυτό τους από οποιαδήποτε δυσάρεστη κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα