«Ενδιαφέρον της Λυών για Λιβάι Γκαρσία»

«Ενδιαφέρον της Λυών για Λιβάι Γκαρσία»

Newsroom
Ο Λιβάι Γκαρσία σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Γαλλικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Λυών εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Το πρωί του Σαββάτου η γαλλική ιστοσελίδα onlymercato.com έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Λανς για τον Εχσάν Χατζισαφί και μερικές ώρες αργότερα ανέφερε ενδιαφέρον άλλης γαλλικής ομάδας για άλλον παίκτη της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα σε ρεπορτάζ της η γαλλική ιστοσελίδα τονίζει πως η Λυών ενδιαφέρεται να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή με τον Λιβάι Γκαρσία. Όπως υπογραμμίζει, το προφίλ του Λιβάι θεωρείται πολύ ενδιαφέρον στους ανθρώπους της Λυών και θα ταίριαζε σε αυτό που ψάχνουν για την επιθετική τους γραμμή.

Το γαλλικό δημοσίευμα προσθέτει πως ήδη αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν στη λίστα τους τον 25χρονο φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, ο οποίος φέτος σκόραρε 18 τέρματα με τους κιτρινόμαυρους.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πει εύκολα το «ναι» σε πιθανές προτάσεις για τον Λιβάι το προσεχές καλοκαίρι ζητώντας αρκετά εκατομμύρια ευρώ...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα