ΠΑΟΚ: Το «αντίο» με γκολάρα του Βρακά στον Λεβαδειακό (vid)

Ο Γιώργος Βρακάς πανηγύρισε το πρώτο του γκολ στη Superleague

bet365

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, έπαιξε ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Λεβαδειακό, με τη φανέλα του οποίου πέτυχε το πρώτο του γκολ στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Ο Λεβαδειακός παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε στη διαδικασία των play-outs δεν κατάφερε να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, με τον Γιώργο Βρακά να αποχαιρετά την ομάδα της Βοιωτίας με ένα εντυπωσιακό γκολ (δείτε ΕΔΩ) στην τελευταία αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (3-3).

Ο Ηπειρώτης μεσοεπιθετικός, που αγωνίστηκε για δεύτερη χρονιά ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, πέτυχε το πρώτο του γκολ στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία και ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ομάδα του Λεβαδειακού με 29 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ.

Το περασμένο καλοκαίρι οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν να δώσουν ξανά δανεικό τον νεαρό παίκτη στους Βοιωτούς, παρά το ότι υπήρχαν προτάσεις από ολλανδικές ομάδες, κρίνοντας ότι η παρουσία του σε μια ομάδα της Super League θα τον βοηθούσε στην εξέλιξη του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα