Μοντέλα για Ολυμπιακό: «Ευρωπαϊκός σύλλογος, δεν με έχουν προσεγγίσει»

Μοντέλα για Ολυμπιακό: «Ευρωπαϊκός σύλλογος, δεν με έχουν προσεγγίσει»

Newsroom
Μοντέλα για Ολυμπιακό: «Ευρωπαϊκός σύλλογος, δεν με έχουν προσεγγίσει»

bet365

Ο Βιτσέντσο Μοντέλα διαψεύδει τις φήμες που τον θέλουν να είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι κανείς από το σύλλογο δεν τον έχει προσεγίσει.

Πριν λίγες μέρες, στην Ιταλία έγραφαν ότι μία από τις ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί για την περίπτωση του Μοντέλα είναι ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με τα media στη γειτονική μας Ιταλία ο 48χρονος πια Βιτσέντζο Μοντέλα και απασχολεί τον Ολυμπιακό αλλά και είναι σε συζητήσεις μαζί του.

Στη συνέχεια, το Gazzetta, επικοινώνησε με την εταιρεία που εκπροσωπεί τον Μοντέλα. Από την πλευρά των ανθρώπων της μας μεταφέρθηκε άγνοια για το θέμα αυτό με την επισήμανση πως ο Μοντέλα έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Άδανα Ντεμίρσπορ.

Ο ίδιος ο Μοντέλα, πάντως, με δηλώσεις του στο «Tuttomercatoweb» είπε χαρακτηριστικά:

»Πρόκειται για έναν ευρωπαϊκό σύλλογο με μεγάλο πάθος και έντονα συναισθήματα. Ειλικρινά δεν με έχει προσεγγίσει κάποιος, οπότε σήμερα δεν μπορώ να αξιολογήσω κάτι τέτοιο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα