Μάνταλος: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ, ακόμα και στο -8 το πιστεύαμε»

Μάνταλος: «Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ, ακόμα και στο -8 το πιστεύαμε»

Newsroom
αεκ

bet365

Για τον Ματίας Αλμέιδα αλλά και τη στιγμή που σήκωσε το κύπελλο του πρωταθλητή αναφέρθηκε ο Πέτρος Μάνταλος.

Ο Πέτρος Μάνταλος συγκλόνισε με τα όσα δήλωσε στην εκπομπή της NOVA, Monday FC καθώς παραδέχθηκε ότι σκέφτηκε να τα παρατήσει πέρσι.

Σε συνέχεια των δηλώσεων, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στον τρόπο που έχει ο Ματίας Αλμέιδα, στο πρωτάθλημα αλλά και στη στιγμή που σήκωσε το τρόπαιο.

Για τη σύγκριση των πρωταθλημάτων: «Και τα δύο απίστευτα συναισθήματα. Νομίζω ότι αυτό είναι διαφορετικό. Το γήπεδο αυτό το κάνει ξεχωριστό. Είμαι πολύ χαρούμενος. Έχει παραπάνω συναίσθημα».

Για τον Αλμέιδα: «Δεν ξέραμε και εμείς τον προπονητή. Πρέσινγκ, ένταση και επιθετικότητα ήταν αυτά που δουλέψαμε τις 15 πρώτες μέρες στην Ολλανδία. Ο συγκεκριμένος προπονητής κατάφερε να κάνει τα λόγια πράξη. Είχε τον τρόπο του. Είναι ένας άνθρωπος πολύ κοντά στον παίκτη. Ο Αλμέιδα ενδιαφέρεται όχι μόνο για τον Μάνταλο ως ποδοσφαιριστή, αλλά ως άνθρωπο».

Όσο για το τι κρατά από χθες, ο Μάνταλος επισήμανε: «Το τελευταίο σφύριγμα. Ήταν πιο γλυκό. Έξω τέτοιο πανικό δεν είχα ξαναδεί, είχα έρθει δύο ώρες πριν το ματς και μπήκα στο γήπεδο 50 λεπτά πριν αρχίσει το παιχνίδι».

Για τον χρόνο συμμετοχής: «Ο τρόπος του Αλμέιδα με έκανε να το αποδεχθώ και να το σεβαστώ που με άφηνε στον πάγκο».

Όσο για τη διαφορά στην έναρξη της σεζόν με τον Παναθηναϊκό και αν η ομάδα πίστευε στο πρωτάθλημα, ο Μάνταλος επισήμανε: «Ναι, υπήρχε… Πιστεύαμε ακόμη και στο -8 ότι θα είμαστε εμείς πρώτοι. Ακόμη και στην προπόνηση φαινόταν ότι αυτό το γκρουπ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Στην προπόνηση το καταλάβαινες».

Το ματς με ΠΑΟΚ και που σήκωσαν μαζί με Αραούχο και Σιμάνσκι το κύπελλο: «Σημαντικό ότι νικήσαμε στην Τούμπα, ήταν καθοριστικό το 0-1 με τον ΠΑΟΚ. Δεν ήταν αυθόρμητο. Το είχαμε συζητήσει, το σηκώσαμε και οι τρεις».

Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το αν θα τελειώσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, με την απάντησή του να είναι ξεκάθαρη: «Εγώ το θέλω, εδώ που φτάσαμε… Περάσαμε τις μεγάλες πίστες, τώρα μοιάζουν πιο εύκολες και πολύ πιο ωραίες. Σίγουρα, θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Όσο για τον Τότι και να συνδεθεί με μία ομάδα στην καριέρα του: «Δεν ξέρω, τι να σου πω. Δεν ήμουν ΑΕΚ από μικρός, αλλά πάντα είχα στο μυαλό μου να μείνω χρόνια σε μια ομάδα. Η πρώτη μου φανέλα ήταν του Τότι. Δεν ήταν τυχαίο, ήταν πιστός σε μια ομάδα. Ήταν καψούρα μου από μικρός».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα