Συγχαρητήριο μήνυμα Κριχόβιακ: «Το αξίζουν όλοι στην ΑΕΚ»

Συγχαρητήριο μήνυμα Κριχόβιακ: «Το αξίζουν όλοι στην ΑΕΚ»

Newsroom
Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ με τη φανέλα της ΑΕΚ

bet365

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ που είχε φορέσει την περσινή σεζόν τη φανέλα της ΑΕΚ για ένα τρίμηνο έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο 33χρονος Πολωνός μέσος, Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ είχε φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ για ένα τρίμηνο στην τελική ευθεία της περσινής σεζόν.

Φέτος αγωνίζεται στην Αλ Σαμπάμπ της Σαουδικής Αραβίας και παρά το μικρό διάστημα που αγωνίστηκε στην Ένωση, δεν ξέχασε τους κιτρινόμαυρους μετά τη χθεσινή κατάκτηση του τίτλου.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για την κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα, είναι ένα θαυμάσιο συναίσθημα για όλους είμαι σίγουρος και χαίρομαι πολύ για τον σύλλογο και τους οπαδούς. Το αξίζουν όλοι», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Κριχόβιακ στην ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα