Παναθηναϊκός: Η συγκινητική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί κατά το ζέσταμα των παικτών (vid)

Παναθηναϊκός: Η συγκινητική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί κατά το ζέσταμα των παικτών (vid)

Η συγκινητική ατμόσφαιρα και το τραγούδι των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ζέσταμα των παικτών (vid)

bet365

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν μία συγκινητική ατμόσφαιρα στον αγώνα με τον Άρη ήδη από το ζέσταμα κιόλας των παικτών των δύο ομάδων.

Ο κόσμος που πήγε χθες στην Λεωφόρο, πήγε με ένα σκοπό κι αυτός ήταν να ευχαριστήσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους παίκτες του για όλες τις συγκινήσεις που τους προσέφεραν φέτος, αλλά για την επαναφορά του συλλόγου στην κανονικότητα.

Όταν, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του Σέρβου τεχνικού βγήκαν για ζέσταμα, αφού αναφώνησαν «Να 'τοι να 'τοι οι πρωταθλητές» κατά την είσοδό τους, σήκωσαν τα κασκόλ τους κι άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα στήριξης προς την ομάδα δημιουργώντας μία καταπληκτική, αλλά συνάμα και άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα.

Δείτε το υπέροχο βίντεο του PAO TV:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα