ΑΕΚ φιέστα: Ο ύμνος της Ένωσης έπαιξε στο κέντρο που διασκέδασαν οι πρωταθλητές κι έγινε o χαμός! (vid)

ΑΕΚ φιέστα: Ο ύμνος της Ένωσης έπαιξε στο κέντρο που διασκέδασαν οι πρωταθλητές κι έγινε o χαμός! (vid)

Newsroom
Ymnos AEK

bet365

Η ΑΕΚ κατέκτησε το 13ο πρωτάθλημα στην ιστορία της και το γλέντι των «Κιτρινόμαυρων» έγινε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί όπου όταν έπαιξε ο ύμνος «γκρεμίστηκε».

Μετά την ευρεία επικράτηση εντός αγωνιστικού χώρου, την στέψη και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς στην «OPAP Arena» και στους γύρω δρόμους, η πρωταθλήτρια ΑΕΚ γλέντησε με την ψυχή της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούν οι Αργυρός και Ρουβάς, στο Teatro Music Hall. Εκεί όπου οι άνθρωποι της Ένωσης, ο προπονητής της Ματίας Αλμέιδα με το τεχνικό του επιτελείο και τους παίκτες το γιόρτασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!Φυσικά οι υπεύθυνοι του μαγαζιού έπαιξαν και τον Ύμνο της ομάδας και όπως ήταν αναμενόμενο έγινε ο χαμός.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα