Αναστασίου: «Κρατάμε την εικόνα στην κανονική διάρκεια, δεν είχαμε σωστή νοοτροπία στα play-outs» (vid)

Newsroom
Αναστασίου

bet365

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Γιάννης αναστασίου έκανε τον απολογισμό της σεζόν μετά την ήττα με 0-2 από τον ΟΦΗ στην τελευταία αγωνιστική των play-outs.

Μετά την ήττα με 0-2 από τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, ο Γιάννης Αναστασίου ανέφερε στην Cosmote TV:

«Όταν δεν βάζεις γκολ, όταν είσαι καλύτερος και έχεις τις ευκαιρίες να σκοράρεις το ποδόσφαιρο θα σε τιμωρήσει. Εμείς πληρώνουμε την ατυχία που έχουμε στα play-outs. Και στις καλές και στις κακές μας στιγμές η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Προσπαθήσαμε απέναντι σε μία ομάδα που έπαιζε και αυτή καλό ποδόσφαιρο. Αξίζαμε κάτι καλύτερο αλλά είναι απόρροια του ότι υποφέραμε στα play-outs να τελειώσουμε τις φάσεις. Με μία εύκολη επίθεση ο αντίπαλος μας έβαζε γκολ», σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός του Παναιτωλικού.

Στη συνέχεια, αναφορικά με το τι κρατάει από τη σεζόν, συμπλήρωσε: «Κρατάμε την εικόνα της κανονικής διάρκσιας. Τα play-outs ήταν διαφορετική διοργάνωση. Ήταν ένα καλό μάθημα που αφορά τη νοοτροπία μας. Εμείς δείξαμε ότι υστερούμε σε πολλά κομμάτια, που ήταν ένα μάθημα σε πολλά σημεία. Δείξαμε πως στη διαδικασία των play-outs η νοοτροπία μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα