Άρης: «Η Ρέιντζερς συζητάει με τον Πάλμα, στα 5.07 εκατ. ευρώ η οικονομική βάση για την αγορά του»

Άρης: «Η Ρέιντζερς συζητάει με τον Πάλμα, στα 5.07 εκατ. ευρώ η οικονομική βάση για την αγορά του»

Ο Πάλμα

bet365

Σύμφωνα με την Daily Record, η Ρέιντζερς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διαπραγμάτευσης για την αγορά των δικαιωμάτων του Λούις Πάλμα καθώς συζητά με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ενώ η οικονομική βάση των διαπραγματεύσεων με τον Άρη εκτιμάται στα 5.07 εκατ. ευρώ.

Εδώ και τουλάχιστον ενάμιση μήνα, τα media της Σκοτίας θεωρούν δεδομένο ότι η Ρέιντζερς θα προχωρήσει σε ηχηρή οικονομική επένδυση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Λούις Πάλμα. Τα δημοσιεύματα στηρίζονται σε δύο δεδομένα. Αρχικά στην έντονη επιθυμία του προπονητή της ομάδας, Μάικλ Μπιλ, για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή και δεύτερον, στην ειλημμένη απόφαση για τη διάθεση σημαντικού ποσού. Μάλιστα, σημερινό (12/5) δημοσίευμα της «dailyrecord.co.uk», αναφέρει ότι «η Ρέιντζερς προχώρησε σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή από την Ονδούρα».

Παράλληλα στέκεται στο δημοσίευμα της «Scottish Sun» σύμφωνα με το οποίο… «η Ρέιντζερς ‘κλείδωσαν τις συζητήσεις’ για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή του οποίου η αξία εκτιμάται στα 4.4 εκατ. λίρες (σ. σ. 5.07 εκατ. ευρώ) μετά την εντυπωσιακή φετινή σεζόν του όπου έχει 13 γκολ και δέκα ασίστ». Βασίζεται επίσης στις δηλώσεις του ατζέντη του Λούις Πάλμα, Πάολο Ερνάντες, ο οποίος πρόσφατα παραδέχθηκε ότι είναι πιθανό ο πελάτης του να μετακομίσει σε καλύτερο πρωτάθλημα και ομάδα με σταθερή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα