Play-Outs: Ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος στον... τελικό της Νεάπολης με Ιωνικό και Λαμία

Ο Διαμαντόπουλος

bet365

Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος θα είναι ο διαιτητής στο ματς που θα κρίνει την κατηγορία ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Λαμία στη Νεάπολη.

Τελευταία και πλέον καθοριστική η επερχόμενη αγωνιστική των play-Outs με τους διαιτητές να γίνονται γνωστοί. Στο πιο σημαντικό ματς που θα κρίνει το ποιος θα υποβιβαστεί ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Λαμία στη Νεάπολη διαιτητής θα είναι ο Διαμαντόπουλος.

Οι διαιτητές

Αστέρας - Ατρόμητος: Ζαμπαλάς
Ιωνικός - Λαμία: Διαμαντόπουλος
Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Ματσούκας
Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Τσιμεντερίδης

Αναλυτικά οι ορισμοί

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Ζαμπάλας (Ηπείρου), βοηθοί: Μωϋσιάδης (Ηπείρου), Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος: Ανδριανός (Αχαϊας), VAR: Πολυχρόνης (Πιερίας), AVAR: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Ιωνικός - Λαμία: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), 4ος ο Κατοίκος (Αθηνών), VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών), AVAR: Σαμοϊλης (Αθηνών).

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Ματσούκας (Αιτ/νίας), βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Νίκζας (Λάρισας), 4ος: Τσιάρας (Καβάλας), VAR: Καραντώνης (Ημαθίας), AVAR: Σινιοράκης (Χανίων).

Παναιτωλικός - ΟΦΗ: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), βοηθοί: Κορώνας (Πειραιά), Φράγιος (Μακεδονίας), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), VAR: Κουμπαράκης (Κυκλάδων), AVAR: Τζιουβάρας (Κοζάνης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα