Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (11/05) στο Gazzetta

Newsroom
Πρωτοσέλιδα Gazzetta

bet365

Το Final 4 του Κάουνας για το οποίο ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός, το νέο συμβόλαιο του Ιωαννίδη, η φιέστα της ΑΕΚ και το Europa League στο οποίο στοχεύουν ΠΑΟΚ και ερυθρόλευκοι.

«Πίστη για την κούπα στο Κάουνας»

Sport Day: Πίστη για την κούπα στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Σε ανοιχτή γραμμή: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις συζητήσεις για τον εκλεκτό του πάγκου. ΠΑΟΚ: Τρεις επιστροφές. ΕΠΟ: Διεθνές ανέκδοτο. Φώτης Ιωαννίδης τριετίας στον Παναθηναϊκό. Αναμμενόμενο sold out στο ΑΕΚ-Βόλος.

Live Sport: Το άξιζε, ο τίτλος για το νέο συμβόλαιο του Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό. Και στον τελικό! Αυτός είναι ο τίτλος για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που ετοιμάζεται για το Final 4 του Κάουνας. Η Κούπα στον Σέρχιο. Μπλάνκο, Σέζαρ και Σιμόες στη φιέστα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ. Δεν θα καταφέρει να έρθει ο Σκόκο.

Φως των Σπορ: Βασιλιάς και πρίγκιπες, με φωτογραφία των αδερφών Αγγελόπουλων και του Βεζένκοφ. Απαίτηση από τον κόσμο να μείνει ο Μπακαμπού. Αντίο Στέλλα των 17 τίτλων, πιο κοντά στην Πόλη η Ίντερ που νίκησε τη Μίλαν. Ανταμοιβή για Ιωαννίδη με το νέο του συμβόλαιο να εκπνέει το 2027.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ρίγος! Αφωνοι με το Θρύλο του ονείρου, που είναι έτοιμος για το στέμμα καθώς τίποτα δεν τον σταματά! Μέσα ο Κανός, επιστρέφει ο Πασχαλάκης, μόνο ο Μπα στα... πιτς.

«Πάνω από 100.000 κόσμος στη Ν. Φιλαδέλφεια, είναι καλά τα λεφτά για τον ΠΑΟΚ από το Europa League»

Ώρα των Σπορ: Περισσότεροι από 100.000 λαού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ταξίδια από κάθε μεριά του κόσμου από Ενωσίτες που δεν έχουν εισιτήριο αλλά θέλουν να βρεθούν έστω και από έξω από το γήπεδο. Θα δούμε εκπληκτικά πράγματα ενώ πάρτι ετοιμάζει κι η Original. Ο Χατζισαφί αψήφησε προτάσεις μαμούθ και ψήφησε ΑΕΚΑΑΡΑ!

Metrosport: Ρίσκο η επιλογή Τερζή για τον πάγκο του Αρη. Πώς έφτασε σ' αυτήν την απόφαση ο Καρυπίδης. Παγωμάρα στον κόσμο, ποιες ήταν οι αντιδράσεις. Είναι καλά τα λεφτά του Europa League. Ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη χρυσάφι με Ολυμπιακό την Κυριακή.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα