Φαν Βέερτ στο Gazzetta: «Δεν μπορώ να περιμένω για να ζήσω την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Φαν Βέερτ στο Gazzetta: «Δεν μπορώ να περιμένω για να ζήσω την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια»

Φαν Βέερτ στο Βικελίδης

bet365

Ο Τομ Φαν Βέερτ σκόραρε το ένα από τα δύο νικητήρια γκολ της ΑΕΚ στο Βικελίδης που φέρνουν την Ένωση αγκαλιά με τον τίτλο και εξέφρασε στο Gazzetta την ανυπομονησία του για να βιώσει την... κιτρινόμαυρη τρέλα την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Την περασμένη Τετάρτη μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Ματίας Αλμέιδα είχε τονίσει πως σε περίπτωση που ο Λιβάι Γκαρσία δεν μπορούσε να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, τότε ο Τομ Φαν Βέερτ θα έπαιρνε τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα. Ο 25χρονος φορ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο λόγω έντονης αδιαθεσίας έμεινε εκτός 20άδας και πράγματι τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης πήρε ο 32χρονος Ολλανδός επιθετικός.

Ο Φαν Βέερτ μετρούσε μόλις έντεκα λεπτά συμμετοχής στα play-offs όταν είχε μπει ως αλλαγή στο 4-0 επί του ΠΑΟΚ στην OPAP Arena. Αλλά παρότι δεν είχε αρκετό ρυθμό στα πόδια του, όταν η μπάλα «έκαιγε», έβγαλε το ένστικτο του killer. Με μια σεντερφορίσια κίνηση ισοφάρισε για την ΑΕΚ στο Βικελίδης πριν ο Τσούμπερ έρθει με δικό του τέρμα και γυρίσει το ματς πριν βγει το ημίχρονο.

Ένα διπλό που φέρνει την ΑΕΚ αγκαλιά με το πρωτάθλημα, με την Ένωση να ετοιμάζεται πλέον την ερχόμενη Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στον Βόλο να τελειώσει και μαθηματικά τη δουλειά κατακτώντας τον τίτλο στην πρώτη της χρονιά στο νέο της σπίτι. Και ο Φαν Βέερτ μιλώντας μετά το τέλος του ματς στο Gazzetta έξω από τα αποδυτήρια του Βικελίδης τόνισε ότι δεν μπορεί να περιμένει για να βιώσει τα όσα εκπληκτικά θα συμβούν την Κυριακή εντός και εκτός OPAP Arena.

«Δεν μπορώ να περιμένω για να ζήσω την ατμόσφαιρα που θα επικρατεί την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα είναι κάτι το τρομερό», ανέφερε αρχικά ο Ολλανδός φορ, ο οποίος πρόσθεσε:

«Έχουν ειπωθεί τόσα πολλά την τελευταία εβδομάδα και τώρα συμβαίνει στην πραγματικότητα. Είμαστε πλέον πολύ κοντά. Δεν έχει τελειώσει οριστικά, αλλά είμαστε πια πάρα πολύ κοντά και έχουμε πλέον τη δυνατότητα να κατακτήσουμε τον τίτλο του πρωταθλήματος μέσα στην έδρα μας».

Φαν Βέερτ, σκόρερ στο Αρης-ΑΕΚ

Το χαμόγελο του Φαν Βέερτ έφτανε μέχρι τα... αυτιά για το γεγονός ότι βρήκε το ένα από τα δύο γκολ που έδωσαν αυτή την πολύτιμη νίκη στην ΑΕΚ. Περίμενε τη στιγμή του, όπως τόνισε, και ανταμείφθηκε γι' αυτό.

«Ήταν ένα δύσκολο διάστημα για μένα τις τελευταίες εβδομάδες. Ήμουν έτοιμος για να παίξω, αλλά δεν έπαιζα. Αισθανόμουν όμως ότι μπορούσα να κάνω τη διαφορά αν μου δινόταν η δυνατότητα. Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και ένα γκολ μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό», ανέφερε ο Φαν Βέερτ.

Όπως παραδέχεται ο Ολλανδός επιθετικός, η νοοτροπία νικητή που διαμόρφωσε ο Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να παλέψουν ως το τέλος για τον τίτλο και τώρα αυτό που υπάρχει στο μυαλό όλων μετά την οριστικοποίηση της κατάκτησης του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή είναι το νταμπλ.

«Σίγουρα ο Αλμέιδα μετέδωσε το μαχητικό πνεύμα στην ομάδα. Κάθε φορά που αντιμετωπίζαμε δύσκολες στιγμές καταφέρναμε και τις ξεπερνούσαμε. Είναι ένα εξαιρετικό συναίσθημα. Τώρα απλά χρειάζεται να τελειώσουμε τη δουλειά την Κυριακή. Αλλά και μετά την Κυριακή θα έχουμε ένα τελικό Κυπέλλου. Συνεπώς μας περιμένει ένα μεγάλο φώτο φίνις στη σεζόν», υποστήριξε.

Όσο για το τι έγινε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης και έχοντας μάθει και το αποτέλεσμα του ντέρμπι στο Φάληρο; «Δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε στα αποδυτήρια. Ήταν ένα μεγάλο πάρτι. Παρά το γεγονός ότι δεν έχουμε κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, είμαστε πλέον πολύ κοντά», συμπλήρωσε ο Φαν Βέερτ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα