Άρης: Στην αποστολή ο Φαμπιάνο, εκτός ο Λούις Πάλμα

Άρης: Στην αποστολή ο Φαμπιάνο, εκτός ο Λούις Πάλμα

Ο Άρης

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα (8/5, 21:00) με την ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης» όπου ο Φαμπιάνο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή εν αντιθέσει με τον Λούις Πάλμα.

Η παρουσία του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στην αποστολή δεν διασφαλίζει και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι λόγω των ενοχλήσεών του στη γάμπα. Αντιθέτως, ο Λούις Πάλμα ούτως ή άλλως τέθηκε εκτός του αγωνιστικού πλάνου του Τόλη Τερζή λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Εκτός αποστολής είναι και ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ο συνεχίζει το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης έχοντας χάσει τα δύο παιχνίδια με τον Βόλο αλλά και αυτά με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όπως και ο Μάνου Γκαρθία ο οποίος προβλέπεται να επιστρέψει τον ερχόμενο Σεπτέμβρη έπειτα από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Στην αποστολή είναι οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Καμαρά, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος και Σγούρος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα