Άρης: Πάει Ιταλία ο Παλίκουτσα και «κλείνει» η πρώτη μεταγραφή

Άρης: Πάει Ιταλία ο Παλίκουτσα και «κλείνει» η πρώτη μεταγραφή

Ο Παλίκουτσα

bet365

Ο Άρης έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο της επόμενης χρονιάς και είναι εξαιρετικά πιθανό το ταξίδι του Ρόμπερτ Παλίκουτσα στην Ιταλία για την πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν.

Εδώ και τουλάχιστον δυόμισι μήνες ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης είχε διαδοχικά ταξίδια με σκοπό της δια ζώσης επαφές με ποδοσφαιριστές, ατζέντηδες αλλά και ομάδες με σκοπό την απόλυτη ετοιμότητα με την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς. Προς αυτήν την κατεύθυνση πρόσφατα βρέθηκε στην Ιταλία με σκοπό την ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής του Άρη. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στη Serie A ο οποίος έχει χρόνια στο κορυφαίο ιταλικό Πρωτάθλημα και παράλληλα είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμφωνία έχει κλειδώσει σε προφορικό επίπεδο και το μόνο που απομένει είναι μια τελευταία επαφή για την επικύρωσή της. Προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι εξαιρετικά πιθανό να ταξιδέψει ξανά ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα στην Ιταλία για τη διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα