Παναθηναϊκός: Το πανό των οπαδών των «πρασίνων» για τον χαμό της κορούλας του Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Το πανό των οπαδών των «πρασίνων» για τον χαμό της κορούλας του Αϊτόρ

..

bet365

Το πανό που κρέμασαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για να στηρίξουν τον Αϊτόρ και την σύζυγό του για τον χαμό της αγένητης κορούλας τους.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έδειχναν με κάθε ευκαιρία πως ήταν κοντά στον Αϊτόρ όταν έπαθε τον σοβαρό τραυματισμό του στέλνοντάς του χιλιάδες μηνύματα στήριξης και δεν θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο και στην τωρινή πολύ δυσκολότερη κατάσταση που βιώνει.

Την Δευτέρα (01/05) ο Ισπανός εξτρέμ των «πρασίνων» έκανε γνωστό πως η σύζυγός του έχασε το παιδί που κυοφωρούσε τονίζοντας πως βιώνει μία από τις δυσκολότερες καταστάσεις στην ζωή ενός ανθρώπου. Να χάνει ένας γονιός το παιδί του, πριν καν αυτό έρθει στην ζωή.

Στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να δείξουν την στήριξή τους στον Αϊτόρ αναρτώντας ένα πανό που έγραφε: «Fly high Zoe!» δηλαδή «Πέτα ψηλά Ζωή», όπως ήταν το όνομα που αναμενόταν να δώσουν ο Ισπανός παίκτης και η σύζυγός τους στην κορούλα τους.

flyhighzoe

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα