Πάολο Φερνάντες: «Στην ΑΕΚ έχουμε αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε τα τρία επόμενα ματς»

Πάολο Φερνάντες: «Στην ΑΕΚ έχουμε αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε τα τρία επόμενα ματς»

Newsroom
aek

bet365

Ο Πάολο Φερνάντες έδωσε το σύνθημα ώστε η ΑΕΚ να κλείσει με το απόλυτο (3χ3) τη σεζόν, αρχής γενομένης από το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το «σύνθημα» ώστε η ΑΕΚ να κλείσει τη σεζόν με το απόλυτο (3χ3) αρχής γενομένης από το αυριανό (3/5) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έδωσε ο Πάολο Φερνάντες μέσω των όσων είπε στην Cosmote TV.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το 0-0 με τον Παναθηναϊκό:
«Είχαμε στο μυαλό μας και μπήκαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Με όλα όσα έγιναν, βέβαια, και όλα τα προβλήματα που είχαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Με δεδομένα τα προβλήματα που είχαμε, η ισοπαλία ίσως ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το πώς αισθάνεται η ομάδα: «Πιστεύω ότι η ομάδα είναι ήρεμη. Έχουμε όρεξη να κερδίσουμε, θέλουμε να κερδίσουμε τα τρία επόμενα ματς. Όλοι στον ίδιο δρόμο, σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε».

Για την αγωνιστική συμπεριφορά της ΑΕΚ στα τρία τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος: «Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας σαν ομάδα, είμαστε πολύ δεμένοι. Η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση για να μπορέσει να κερδίσει τα τρία επόμενα ματς».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Από την πλευρά μας πιστεύω ότι θα είναι ένα παρόμοιο παιχνίδι με τα προηγούμενα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα όπως θέλουμε κι ελπίζω όλα να πάνε καλά».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα