Άρης: Οι Βέλγοι αποκάλυψαν ένα σωρό ενδιαφερόμενους για τον Λούις Πάλμα

Άρης: Οι Βέλγοι αποκάλυψαν ένα σωρό ενδιαφερόμενους για τον Λούις Πάλμα

Ο Πάλμα

bet365

Σύμφωνα με τους Βέλγους, το όνομα του Λούις Πάλμα βρίσκεται σε μεταγραφικές λίστες αρκετών ομάδων και τα 3.000.000 ευρώ δεν φτάνουν για την προσέγγιση του 23χρονου επιθετικού του Άρη.

Τα δημοσιεύματα των ξένων media για τον Λούις Πάλμα είναι διαδοχικά και σε κάποιες περιπτώσεις αποκαλυπτικά. Σαν αυτά της περασμένης εβδομάδας τα οποία εμφανίζουν τη Ρέιντζερς όχι μόνο να θέλει τον επιθετικό του Άρη αλλά να έχει την πρόθεση άμεσης απόκτησής του ενώ η ιστοσελίδα «The Football Geek» έγραψε ότι η ομάδα της Γλασκόβης θα καταθέσει προσφορά 5.000.000 ευρώ! Είναι δεδομένο το ενδιαφέρον των Σκοτσέζων, όπως αδιαμφισβήτητο είναι και το γεγονός ότι έστειλε scout σε παιχνίδι του Άρη για να παρακολουθήσει τον παίκτη από κοντά.

Το όνομα του Λούις Πάλμα παραμένει στην κορυφή της επικαιρότητας λόγω των βελγικών δημοσιευμάτων καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be» ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή έχουν και οι Φενέρμπαχτσε, Μπέρνλι, Ντίναμο Κιέβου και Λανς. Οι Βέλγοι ασχολούνται λόγω του επίσημου ενδιαφέροντος που εκδήλωσε η Άντερλεχτ αλλά και του αντίστοιχου της Γκεντ. «Η Άντερλεχτ έχει αφοσιωθεί στην περίπτωση του Λούις Πάλμα αλλά ο Άρης απέρριψε την πρόταση των τριών εκατομμυρίων ευρώ που δέχθηκε, θεωρώντας ότι είναι χαμηλή. Τώρα είναι η Γκεντ αυτή που ενδιαφέρεται και θα ήθελε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Ωστόσο, ο Μισέλ Λουβατζί θα πρέπει να ξοδέψει ένα ποσό της τάξεως των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Λούις Πάλμα», αναφέρει.

Στη συνέχεια στέκεται στο ενδιαφέρον άλλων ομάδων και στις δυσκολίες που θα βρουν μπροστά τους οι βελγικοί σύλλογοι στην προσπάθεια απόκτησής του. «Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Πάλμα προκάλεσαν την προσοχή αρκετών ομάδων. Άντερλεχτ, Ντίναμο Κιέβου, Λανς, Ρέιντζερς είναι μερικοί από αυτές. Η ομάδα του Κιέβου είχε καταθέσει προσφορά 1,5 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η Άντερλεχτ είδε να απορρίπτεται και η δική της προσφορά. Ο Άρης έκρινε ανεπαρκείς τις προσφορές και περιμένει μεγαλύτερες», συμπληρώνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα