Σπόραρ: «Έχουμε ακόμη την τύχη στα χέρια μας»

Newsroom
Μονομαχία Σπόραρ με Γιόνσον

bet365

O επιθετικός του Παναθηναϊκού, Αντράτζ Σπόραρ, στις δηλώσεις του μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο χαρακτήρισε θετικό τον βαθμό της ισοπαλίας από τη στιγμή που η ομάδα του κρατάει την τύχη της στα χέρια της και αποθέωσε τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Το μεγάλο ντέρμπι της Λεωφόρου ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή, καθώς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έμειναν στην ισοπαλία δίχως σκορ. Ο επιθετικός του Τριφυλλιού, Αντράτζ Σπόραρ, στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV χαρακτήρισε θετικό τον βαθμό της ισοπαλίας από τη στιγμή που η ομάδα του κρατάει την τύχη της στα χέρια της και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

«Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Η ΑΕΚ έπαιξε καλά μας πίεσε, δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε, αλλά το 0-0 δείχνει την ένταση του ματς. Όλα είναι στα χέρια μας, έχουμε σε τρεις μέρες ακόμα έναν αγώνα.

Είχαμε παίξει πολλούς μεγάλους αγώνες. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και ποιότητα. Όποιος κέρδιζε θα είχε αβαντάζ. Το 0-0 συνεχίζει την πορεία μας και θα δώσουμε τα πάντα μέχρι το τέλος.

Όπως και σήμερα υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες. Η ΑΕΚ είχε πολλές ευκαιρίες, εμείς μία. Όμως είχαμε πολύ καλή άμυνα και τερματοφύλακα. Ο Μπρινιόλι είναι εξαιρετικός και το έδειξε και σήμερα», ανέφερε ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα