Μπράτσος: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί ο βασικός στόχος ήταν τα play-offs»

Newsroom
αεκ

bet365

Ο Κώστας Μπράτσος αναφέρθηκε για το κίνητρο που έχει ο Βόλος ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Βόλος υπέστη την βαριά ήττα με 5-0 από τον Ολυμπιακό μέσα στο Φάληρο και ο Κώστας Μπράτσος αναφέρθηκε για το ματς αλλά και για τη συνέχεια.

Στην «Cosmote TV» τόνισε: «Μέτρησε ότι παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα, μία εξαιρετική ομάδα με ένα εξαιρετικό ρόστερ, ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή με την ποιότητα τους μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Από την άλλη, εμείς ήρθαμε εδώ με στόχο πλέον, να κάνουμε αλλαγές, να αξιολογήσουμε το ρόστερ, να δώσουμε χρόνο σε νέα παιδιά και παράλληλα να διαχειριστούμε τις δυνάμεις μας και να προσπαθήσουμε να μείνουμε όσο το δυνατόν υγιείς για τη συνέχεια και τα αλλεπάλληλα παιχνίδια.

Θεωρώ ότι μας πρόδωσαν οι δυνάμεις μας γιατί ναι μεν θα βάλουμε παιδιά μέσα να πάρουν χρόνο αλλά θα μείνουν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που έχουν σημαντικό φορτίο.

Προσπαθήσαμε να παίξουμε χωρίς σκοπιμότητα, να παίξουμε ποδόσφαιρο, να βοηθήσουμε να παιχτεί γρήγορο ποδόσφαιρο, το κάναμε, πληρώσαμε τα λάθη μας και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο στόχο, να αξιολογήσουμε το ρόστερ για την επόμενη χρονιά».

Από εκεί και πέρα, στη συνέντευξη Τύπου είπε...

Το ματς: «Ένα παιχνίδι για εμάς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο αλλά με στόχο που είχαμε θέσει. Εμείς θα πρέπει να αξιολογήσουμε το ρόστερ και να προετοιμάζουμε τη νέα χρονιά. Για αυτό και οι αλλαγές. Θέλαμε να δώσουμε χρόνο και σε νέους παίκτες. Είναι γνωστό πως αντιμετωπίζουμε εξαιρετικές ομάδες. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε υγιείς και να μην χάνουμε παίκτες. Χάσαμε έναν σήμερα. Η πρώτη ένδειξη είναι θλάση αλλά να δούμε».

Το που μπορεί να φτάσει ο Βόλος: «Αυτό που ακούω συνέχεια είναι ένα βήμα παραπάνω. Ο βασικός στόχος ήταν η είσοδος στα play-Offs. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Βασικός στόχος θα είναι η είσοδος ξανά στα play-Offs. Ο ρεαλιστικός στόχος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα