Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Καν' το όπως ο Μάνταλος στη Λεωφόρο! (vids)

Δημήτρης Βέργος
Ο Μάνταλος στη Λεωφόρο σκοράρει

bet365

Η ΑΕΚ πάει στη Λεωφόρο με μόνο στόχο το διπλό που θα την φέρει αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλήματος, όπως εκείνο που είχε αφήσει εκτός Ευρώπης τον Παναθηναϊκό πριν από δύο χρόνια.

Αποφασισμένη και με μοναδικό στόχο το διπλό που θα τη στείλει στο +3 και μόνη στην κορυφή είναι η ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι τίτλου απόψε στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σε ένα ματς στο οποίο ο Ματίας Αλμέιδα πηγαίνει με όλους τους διαθέσιμους στην αποστολή, η οποία θα αποθεωθεί από τον κόσμο στο ξενοδοχείο πριν από την αναχώρηση για το γήπεδο.

Το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα με τη νοοτροπία του νικητή που το διακρίνει μετά την Τούμπα και το «Γ. Καραϊσκάκης» θέλει να περάσει με το τρίποντο και από την έδρα του Παναθηναϊκού που θα φέρει τους κιτρινόμαυρους κοντά στον πρώτο από τους δύο στόχους που έχουν. Καθώς έχοντας φτάσει πλέον σε αυτό το σημείο, όλοι στην Ένωση ζουν και αναπνέουν για το νταμπλ!

Η μεταμόρφωση που παρουσιάζει η ΑΕΚ υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα τη φετινή σεζόν σε όλους τους τομείς είναι εντυπωσιακή και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ειδικά στο θέμα της συμπεριφοράς στα ντέρμπι οι κιτρινόμαυροι παρουσιάζονται κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο βγάζοντας ξανά το πνεύμα του πρωταθλητισμού.

Τα τελευταία χρόνια άλλωστε αυτό το στοιχείο είχε λείψει σημαντικά, με την ΑΕΚ σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια να εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων. Παρ' όλα αυτά όμως οδηγός μπορεί να είναι το διπλό στη Λεωφόρο πριν από ακριβώς δύο χρόνια για τα play-offs της σεζόν 2020-2021, πάλι σε ματς «τελικό».

Τότε το διακύβευμα ήταν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το Conference League. Το ντέρμπι θα έκρινε τον κάτοχό του και η ΑΕΚ με γκολ του αρχηγού τότε Πέτρου Μάνταλου πήρε τη νίκη με 0-1 αφήνοντας εκτός Ευρώπης τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στις καθυστερήσεις είχε χάσει πέναλτι με τον Μακέντα.

«Καν' το όπως ο Μάνταλος», θα μπορούσε να φέρει ως τίτλο ο κωδικός της ΑΕΚ για την αποψινή μεγάλη μάχη στη Λεωφόρο. Αυτή τη φορά με πολύ μεγαλύτερο διακύβευμα. Τον τίτλο του πρωταθλήματος. Και η Ένωση έχοντας δείξει φέτος στα δόντια της σε πολλά must-win μεγάλα παιχνίδια, έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει!

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα