Άρης: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και οι δύο αλλαγές στο πλάνο του Τερζή

Άρης: Η αποστολή για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και οι δύο αλλαγές στο πλάνο του Τερζή

Ο Άρης

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι (30/4, 20:00) με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 7η αγωνιστική των play-offs και το νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Λούκας Ρουπ.

Η επιστροφή του Γερμανού μέσου φάνηκε στη διάρκεια της εβδομάδας, μέσα από τη συμμετοχή του στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Αναλόγως της εξέλιξης του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενδέχεται μάλιστα να πάρει και κάποια λεπτά συμμετοχής. Σίγουρα θα έχει πιο ενεργό ρόλο στα τρία παιχνίδια που θα ολοκληρώσουν το φετινό Πρωτάθλημα για τον Άρη. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Γιάκουμπ Μπράμπετς ο οποίος συνεχίζει το συντηρητικό πρόγραμμα προπόνησης και αναλόγως θα φανεί αν θα προλάβει κάποιο από τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Λούις Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό σχέδιο του Τόλη Τερζή, το πιθανότερο είναι να αποφύγει τις πολλές αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που χρησιμοποίησε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή, αν και κατά συνθήκη στόπερ, ο Μάρβιν Πίρσμαν, συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Νικολάς Ενκουλού για τη θέση του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας. Αν παραμείνει ο Βέλγος, τότε θα παραμείνει στο αριστερό άκρο ο Μπράντλεϊ Μαζικού ενώ ο Σαλέμ Εμπακατά έχει δεδομένη θέση στο δεξί άκρο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής προβλέπεται να επιστρέψει ο Πίτερ Ετέμπο αντί του Σέικ Ντουκουρέ έχοντας δίπλα του τους Μπριάν Νταμπό, Βλάντιμιρ Νταρίντα. Αμφιβολία υπάρχει και για το δεξί άκρο της επίθεσης όπου ο προπονητής του Άρη καλείται να αποφασίσει μεταξύ του Χουάν Ιτούρμπε και του Ματέο Γκαρσία. Ο πρώτος είχε κάνει εξαιρετικό παιχνίδι στον αγώνα του πρώτου γύρου των play-offs, ενώ ο δεύτερος εμφανίζεται πιο συνεπής στο τακτικό πλάνο. Στην αριστερή πλευρά θα παραμείνει ο Λούις Πάλμα όπως και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα