Χουάνκαρ: «Δεν μας 'κάνει' η ισοπαλία, θέλουμε μόνο τη νίκη»

Newsroom
παο

bet365

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη υπενθύμισε ο Χουάνκαρ μιλώντας για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ.

Άπαντες περιμένουν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ το οποίο θα παίξει βασικό ρόλο στον φετινό πρωταθλητή.

Ο Χουάνκαρ αναφέρθηκε για αυτό στην «Cosmote TV», τόνισε που θα κριθεί το ματς και υπενθύμισε ότι η ομάδα του θέλει μόνο τη νίκη.

Για το πως προετοιμάζεται προσωπικά για ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι: «Αδιαμφισβήτητα το βασικό είναι να κάνεις μια αποκατάσταση σωματική, μια ανασυγκρότηση του εαυτού σου, να ξεκουραστείς και να έχεις στο μυαλό σου έναν μεγάλο τελικό την Κυριακή (σ.σ. σήμερα)».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη: «Πάνω απ’ όλα, πρέπει να διατηρήσουμε την ένταση που είχαμε τις προηγούμενες φορές. Να δείξουμε ότι πραγματικά θέλουμε τη νίκη, επιδιώκουμε τη νίκη. Γνωρίζουμε την ΑΕΚ, οπότε ξέρουμε από την πλευρά της πως θα ανταποκριθεί στο ματς».

Για το αν σκέφτεται η ομάδα το γεγονός πως έχει το πλεονέκτημα με δύο αποτελέσματα ή από τη στιγμή που πατά χορτάρι μόνος στόχος είναι η νίκη: «Ναι, σίγουρα και γι’ αυτό αναφέρθηκα πριν στην ένταση που χρειαζόμαστε σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι. Να έχουμε επίσης υπομονή, επιμονή με στόχο τη νίκη και πάνω’ απ’ όλα να δείξουμε ότι θέλουμε να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα.

Το τόνισα και πριν από δύο ημέρες και το επαναλαμβάνω. Δεν μας “κάνει” η ισοπαλία, αυτό το οποίο θέλουμε είναι η νίκη, να μπορέσουμε να πάρουμε κι άλλους βαθμούς και να συνεχίσουμε αυτή τη θετική μας πορεία».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα