ΟΦΗ: Με Μπαλογιάννη, αλλά χωρίς Τσιλιανίδη κόντρα στον Ατρόμητο

ΟΦΗ: Με Μπαλογιάννη, αλλά χωρίς Τσιλιανίδη κόντρα στον Ατρόμητο

Newsroom
Με Μπαλογιάννη, αλλά χωρίς Τσιλιανίδη και Τοράλ ο ΟΦΗ κόντρα στον Ατρόμητο

bet365

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα έχει στην διάθεσή του ξανά τον Κώστα Μπαλογιάννη, αλλά όχι και τον Κοσμά Τσιλιανίδη.

Ο ΟΦΗ θα έχει στις τάξεις του τον Κώστα Μπαλογιάννη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 5η αγωνιστική των play-outs της Stoiximan Superleague. Δεν πρόλαβε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος ακολούθησε μόνο ένα μέρος της προπόνησης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και στατικές φάσεις. Συμμετείχαν σε μέρος της προπόνησης και οι Γρίβας και Σηφάκης. Θεραπεία έκανε ο Τοράλ. Εκτός αποστολής οι Σωτηρίου, Μπιφουμά, Ντζου, Αποστολάκης και Θεοδοσουλάκης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ:

Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Mπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Διαμαντής, Γιοχού, Ντιουσέ, Περέα, Μεγιάδο, Μπάκιτς, Νέιρα, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντικό, Φελίπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα