Άρης: «Η Ρέιντζερς θέλει να τελειώσει σύντομα με τον Λούις Πάλμα»

Άρης: «Η Ρέιντζερς θέλει να τελειώσει σύντομα με τον Λούις Πάλμα»

Ο Πάλμα

bet365

Διαδοχικά είναι τα δημοσιεύματα των ξένων media για το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον Λούις Πάλμα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «footballinsider247», ο Σκοτσέζοι θέλουν να τελειώσουν άμεσα τη διαδικασία απόκτησής του.

Είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για τον 23χρονο επιθετικό από την Ονδούρα καθώς scout της σκοτσέζικης ομάδας βρέθηκε πρόσφατα σε τουλάχιστον ένα παιχνίδι του Άρη για να τον παρακολουθήσει από κοντά. Μάλιστα, τα media της Σκοτίας άφησαν να εννοηθεί ότι δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ακόμη και συνάντησης του προπονητή της Ρέιντζερς με τον ίδιο τον παίκτη βασιζόμενα σε μια δήλωσή του καθώς είπε ότι… «συνηθίζω να συναντώ από κοντά τους μεταγραφικούς στόχους και στο προηγούμενο διάστημα ήμουν συνεχώς σε ταξίδια».

Ως προϊόν ρεπορτάζ των Σκοτσέζων δεν καταγράφεται το ποσό που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν κι αν φυσικά αυτό μπορεί να καλύψει τα «θέλω» του Άρη. Απλά σημειώνουν αυτό που είχε αξιώσει ο Άρης πριν από έναν χρόνο αλλά δεν λογαριάζουν ότι ο Λούις Πάλμα πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν φέτος με 11 γκολ και επτά ασίστ. Μάλιστα, είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη. Πέρυσι οι Θεσσαλονικείς απέρριψαν πρόταση άνω των 2.000.000 δολαρίων από το MLS. Ξέρουν ότι φέτος, δύο ομάδες από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, αν δεν το έχουν ήδη κάνει. Αυτό σημαίνει ότι η συζήτηση θα γίνει πάνω σε εντελώς διαφορετική οικονομική βάση σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή.

Σημερινό (28/4) δημοσίευμα της ιστοσελίδας «footballinsider247», αναφέρει μεταξύ άλλων ότι… «ο Μάικλ Μπιλ πιέζει γι’ αυτή τη μεταγραφή παρότι πρόσφατα έχασε τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ρος Ουίλσον» και σημειώνει ότι η Ρέιντζερς θέλει να τελειώσει σύντομα αυτή η ιστορία ούτως ώστε να αποφύγει τον πλειστηριασμό και πιθανή εμπλοκή άλλων ομάδων.

Προφανώς γνωρίζει το ενδιαφέρον ομάδων όπως η Άντερλεχτ και η Γκενκ, ενδεχομένως να αντλεί πληροφορίες από την αγορά για τις προθέσεις άλλων club. «Ο Πάλμα είναι ο τελευταίος στόχος της Ρέιντζερς η οποία θέλει να μπει αποφασιστικά στην αγορά και να τελειώσει νωρίς με κάποιες δουλειές ούτως ώστε να συγκεντρωθεί για να πιάσει την βασική αντίπαλό της, Σέλτικ. Η Ρέιντζερς είδε από κοντά τον 23χρονο ο οποίος εντυπωσίασε τους scout κι αυτοί με τη σειρά τους εισηγήθηκαν την απόκτησή του στον Μπιλ», προσθέτει το δημοσίευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα