Μπαλογιάννης: «Είναι πολύ μεγάλο για εμάς το κίνητρο της πρώτης θέσης στα play-outs»

Μπαλογιάννης: «Είναι πολύ μεγάλο για εμάς το κίνητρο της πρώτης θέσης στα play-outs»

Newsroom
οφη

bet365

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο αλλά και για τον τραυματισμό που ξεπέρασε.

Ο ΟΦΗ φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (29/04) και έχει ως μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των play-outs.

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης αναφέρθηκε για το συγκεκριμένο ματς ενώ μίλησε και για τον τραυματισμό τον οποίο ξεπέρασε.

«Ο Ατρόμητος είναι μία πολύ οργανωμένη ομάδα, μία καλή τακτικά ομάδα όσον αφορά στο πλάνο της. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί για το παιχνίδι, είμαστε έτοιμοι να πάμε σε ένα ματς εκτός έδρας, όπου τα πάμε καλά. Πάμε να παλέψουμε για να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε.

Φυσικά το κίνητρό μας είναι πολύ μεγάλο, είναι μία ομάδα που έχουμε τους ίδιους βαθμούς, θα παλέψουμε για την πρώτη θέση των playouts, από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος μας. Θεωρώ θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ίσως αυτό να είναι ένα καίριο ματς για την πρωτιά.

Είχα έναν τραυματισμό, τώρα είμαι έτοιμος νιώθω καλά, έτοιμος και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα