ΑΕΚ: Ο Ρότα υπερέβαλε εαυτόν για να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Ο Ρότα υπερέβαλε εαυτόν για να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ

Newsroom
Ο Ρότα υπερέβαλε εαυτόν για να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Λάζαρος Ρότα αντιμετώπισε έντονες στομαχικές διαταραχές πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αλλά παρ' όλα αυτά επέλεξε να παίξει και τα έδωσε όλα παρά την ταλαιπωρία που είχε περάσει.

Ο Λάζαρος Ρότα αντιμετώπισε πρόβλημα με στομαχικές διαταραχές πριν τον χθεσινό αγώνα με τον ΠΑΟΚ σε σημείο μάλιστα να υποβληθεί μέχρι και σε τεστ ετοιμότητας στην προθέρμανση του αγώνα οπότε και αποφασίστηκε οριστικά η συμμετοχή του.

Η κατάστασή του ήταν οριακή σε σημείο που τόσο στο ξενοδοχείο όσο και στο γήπεδο βρισκόταν και ο νεαρός Ραντόνια, ο οποίος ήταν σε ετοιμότητα για να πάρει την θέση του στην αποστολή, σε περίπτωση που κρινόταν τελικά πως δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί.

Τελικά κρίθηκε πως μπορούσε να παίξει, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά του αγώνα καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια και όντας αρκετά καλός, βάσει και των συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα