Παναιτωλικός: Εκτός και ο Μλάντεν, τεράστιο πρόβλημα στα στόπερ

Γιώργος Ντυμένος
mladen

bet365

Ο Παναιτωλικός έχει χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν, για πολύ ή λίγο, έξι διαφορετικούς παίκτες στο κέντρο της άμυνάς του και πλέον ο μόνος «σίγουρος» για το ματς με τον Λεβαδειακό είναι ο Λάρσον.

Αμεσα βαθμούς καλείται να βρει ο Παναιτωλικός, αφού ξεκίνησε τα play-outs με τέσσερις ήττες στα ισάριθμα πρώτα ματς του τουρνουά και για αυτό πάνω από το Αγρίνιο άρχισαν να μαζεύονται... σύννεφα υποβιβασμού.

Αυτόματα το επερχόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (29/5) αποκτά χαρακτήρα «τελικού», όμως η ομάδα καλείται να διαχειριστεί πολλές και σημαντικές απουσίες. Τελευταία χρονικά είναι αυτή του Μλάντεν που συμπλήρωσε κάρτες στους «Ζωσιμάδες» και αυτόματα τέθηκε νοκ άουτ, κάτι που εκμηδενίζει τις διαθέσιμες επιλογές για το κέντρο της άμυνας.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα «καναρίνια» μέχρι στιγμής στη σεζόν έχουν χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνάς τους, έστω και για λίγο κατά τη διάρκεια κάποιου αγώνα, έξι διαφορετικούς παίκτες και ενόψει του κρίσιμου αγώνα του Σαββάτου μόνο ένας, ο Λάρσον, είναι 100% έτοιμος.

Ο Σουηδός αγωνίστηκε ως τώρα σε 28 αναμετρήσεις της τρέχουσας περιόδου και εκ των άλλων πέντε οι τρεις είναι σίγουρα εκτός και οι άλλοι δύο χαρακτηρίζονται εξαιρετικά αμφίβολοι.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Μλάντεν που δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας, ο Λιάβας που τραυματίστηκε στο ματς με τον Ιωνικό και ο Κορνέλιους που αποχώρησε τον Γενάρη. Η φυγή του Καναδού άλλωστε ήταν που «έφερε» τον Ρουμάνο από τον άξονα στα στόπερ αφού δεν αποκτήθηκε «έτοιμος» κεντρικός αμυντικός, όπως και «εξάρι» αντί εκείνου και σε συνάρτηση της παραχώρησης του Φλόρες.

Την ίδια στιγμή προβλήματα τραυματισμών ταλαιπωρούν τόσο τον Μαλή που είναι κλασικός στόπερ όσο και τον Χουχούμη που αν και μπακ εμφανίστηκε μέχρι στιγμής σε τρεις αγώνες στη συγκεκριμένη θέση, κάτι που σημαίνει πως αν αμφότεροι δεν αποθεραπευτούν τότε στον Παναιτωλικό θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα.
...

Υπό αυτές τις συνθήκες και αν ο Αναστασίου μετρήσει 5x5 σχετικές απώλειες, για παρτενέρ του Λάρσον θα προβάλουν τρεις βασικοί υποψήφιοι. Ο 22χρονος Στάγιτς που ήρθε τον χειμώνα και μέχρι στιγμής μετρά δύο συμμετοχές στα play-outs ως αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας (την «έχει» πάντως τη θέση), ο 19χρονος Λαζαρίδης που είναι βασικός στο πρωτάθλημα των «μικρών» και έχει βρεθεί σε κάποιες αποστολές του club και ο συνομήλικός του Αναστασόπουλος που απέναντι στον ΠΑΣ ντεμπουτάρισε στη μεγάλη κατηγορία έστω και ως μπακ.

Ποιοι και σε πόσα ματς έχουν παίξει φέτος στόπερ στον Παναιτωλικό

Λάρσον: 28 εμφανίσεις
Κορνέλιους: 14 εμφανίσεις
Μλάντεν: 11 εμφανίσεις
Μαλής: 10 εμφανίσεις
Χουχούμης: 3 εμφανίσεις
Λιάβας: 1 εμφάνιση


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα