Sport5: «Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντορ Πέρετζ της Μακάμπι Τελ Αβίβ»

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Πέρετζ της Μακάμπι Τελ Αβίβ

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον αμυντικό μέσο Ντορ Πέρετζ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το «Sport5» αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντορ Πέρετζ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος αποτελεί ένα από τα ελάχιστα σημεία αναφοράς στην κακή φετινή πορεία των Ισραηλινών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 27χρονος αμυντικός μέσος, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την ομάδα του... λαού, έχει μπει στα «ραντάρ» του «τριφυλλιού» εδώ και λίγο καιρό και είναι πιθανό οι «πράσινοι» να καταθέσουν πρόταση για κείνον το προσεχές καλοκαίρι.

Αναφέρεται μάλιστα και στην πρόοδο που έκανε ο Παναθηναϊκός φτάνοντας από τα δύσκολα χρόνια που πέρασε οικονομικά να διεκδικεί και πάλι το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ. Ακόμη δεν είναι σίγουρο αν οι «πράσινοι» θα καταθέσουν επίσημη προσφορά. Αυτό όμως που είναι σίγουρα είναι πως ο παίκτης παρακολουθείται από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και είναι πιθανό να προχωρήσει η κατάσταση το καλοκαίρι.

Φέτος, ο Ντορ Πέρετζ έχει πραγματοποιήσει 34 συμμετοχές σκοράροντας δύο γκολ και δύο ασίστ σε περισσότερα από 2 χιλ. αγωνιστικά λεπτά. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, πέρασε ένα εξάμηνο ως δανεικός στην Μακάμπι Χάιφα, έφυγε από την ομάδα του... λαού το καλοκαίρι του 2021 ως ελεύθερος για να πάει στην Ιταλία και την Βενέτσια, όμως δεν έμεινε πολύ εκεί και μετά από μία σεζόν, το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Ισραήλ έχοντας αγωνιστεί 33 φορές με το εθνόσημο και σκοράρει έξι τέρματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα