Ολυμπιακός: «Βλέπει» τον διεθνή Τσέχο φορ Κούχτα (vid)

Ολυμπιακός: «Βλέπει» τον διεθνή Τσέχο φορ Κούχτα (vid)

Ο Κούχτα

bet365

Ο 26χρονος διεθνής στράικερ, Γιαν Κούχτα, φαίνεται πως ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο 26χρονος διεθνής Κούχτα με ύψος 1.85 μέτρα είναι δανεικός από τη Λοκομομοτίβ Μόσχας στη Σπάρτα Πράγας με την τσέχικη ομάδα να έχει οψιόν αγοράς για τον παίκτη. Ο Γιαν Κούχτα φέτος κάνει μία σεζόν με 27 αγώνες, 13 γκολ και 5 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός σε αυτή τη φάση έχει υπό παρακολούθηση την περίπτωσή του. Μία υπόθεση που δείχνει να τον ενδιαφέρει. Να τον απασχολεί. Ο Κούχτα που παίζει και ακραίος επιθετικός (ενώ έχει παίξει και 2ος κυνηγός και πίσω από τον φορ στην καριέρα του) πέρυσι είχε σεζόν σε Ρωσία, Τσεχία και ευρωπαϊκές διοργανώσεις με 37 αγώνες, 15 γκολ και 10 ασίστ.

Άλλωστε γενικά ο πειραϊκός σύλλογος κάνει τσεκάρισμα σε καλές και αξιόλογες περιπτώσεις παικτών και από την Τσεχία. Θυμίζουμε πως είχε βασικό του γκολκίπερ τον Τόμας Βατσλίκ.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα