ΑΕΚ: Η φανέλα του χατ-τρικ του Βράνιες στο Μουσείο Ιστορίας στην OPAP Arena

ΑΕΚ: Η φανέλα του χατ-τρικ του Βράνιες στο Μουσείο Ιστορίας στην OPAP Arena

Newsroom
Ο Βράνιες σκοράρει με την Ξάνθη χατ-τρικ

bet365

Μια ιστορική φανέλα από το ματς με την Ξάνθη, στο οποίο ο Βράνιες είχε σημειώσει χατ-τρικ, προστίθεται στη συλλογή του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ που θα ανοίξει στην OPAP Arena.

Όπως αναφέρει η ΑΕΚ με ανάρτησή της στα social media: «Μία ιστορική φανέλα προστέθηκε στη συλλογή του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ που θα λειτουργεί προσεχώς στην OPAP ARENA.

Είναι αυτή που φορούσε ο Ογκνιεν Βράνιες στον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ στις 18 Φεβρουαρίου 2018, με σκορ 4-0 και με τον Βόσνιο αμυντικό να γίνεται ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία της ΑΕΚ που σκόραρε τρεις φορές σε έναν αγώνα!

Μετά το ματς χάρισε τη φανέλα του στον Γιάννη Παπαγεωργίου, πρώην μέλος του τμήματος scouting της ΑΕΚ. Ο κ. Παπαγεωργίου με τη σειρά του παραχώρησε το συγκεκριμένο κειμήλιο στη συλλογή του Μουσείου».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα