ΠΑΟΚ: Τα «χρόνια πολλά» από Βιεϊρίνια και τους υπόλοιπους για τα 97α γενέθλια (vid)

ΠΑΟΚ: Τα «χρόνια πολλά» από Βιεϊρίνια και τους υπόλοιπους για τα 97α γενέθλια (vid)

Newsroom
Οι ευχές των παικτών του ΠΑΟΚ για τα γενέθλια του κλαμπ

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, ο Λευτέρης Λύρατζης και αρκετοί ακόμα παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά έστειλαν τις δικές τους ευχές για τα 97α γενέθλια του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει αισίως 97 χρόνια ζωής και άπαντες στο εσωτερικό του έσπευσαν να μοιραστούν τα «χρόνια πολλά» στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ανάμεσά τους και οι παίκτες της ομάδας, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να αναρτά στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter τις ευχές δύο παιδιών που καθιερώθηκαν έχοντας βγει από τα «σπλάχνα» του συλλόγου, τους Λευτέρη Λύρατζη και Μάριο Τσαούση, του 18χρονου Ερμή Σελιμάι που βρίσκεται στην επόμενη φουρνιά, όπως και του Ζίβκο Ζίβκοβιτς και του μηνύματός του στα ελληνικά.

Φυσικά, το δικό του μήνυνα έστειλε και ο αρχηγός, Αντρέ Βιεϊρίνια, σε ξεχωριστό βίντεο το οποίο ξεκινά λέγοντας: «Χρόνια πολλά ΠΑΟΚάρα μου».

Μηνύματα έστειλαν και πρώην παίκτες του «δικεφάλου του βορρά» που τον έχουν όμως στην καρδιά τους, όπως ο πρώην αρχηγός της ομάδας Στέφανος Αθανασιάδης, αλλά και ο Πορτογάλος μέσος Σέρχιο Ολιβέιρα.

Το story του Στέφανου Αθανασιάδη:

φδαδσ

Το story και το βίντεο του Σέρχιο Ολιβέιρα:

«Γεια σου ΠΑΟΚ και οικογένεια της ΠΑΟΚάρας. Σας εύχομαι χρόνια πολλά και τα καλύτερα για σήμερα και για πάντα. Συνεχίστε να παλεύετε μέχρι το τέλος της σεζόν και καλή τύχη στον τελικό του Κυπέλλου».

fdsafd

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα