Ολυμπιακός: Συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με τον Μπότζανγκ οι Άγγλοι

Ολυμπιακός: Συνδέουν τους «ερυθρόλευκους» με τον Μπότζανγκ οι Άγγλοι

Newsroom
osfp

bet365

Το όνομα του Αντάμα Μπότζανγκ φέρεται πώς έχει μπει δυναμικά στα ρεπορτάζ της Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Ολυμπιακός έχει άμεση σύνδεση με αυτό

Ουκ ολίγες φορές το όνομα του Ολυμπιακού έχει συνδεθεί με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για το μεταγραφικό κομμάτι και η περίπτωση του Αντάμα Μπότζανγκ είναι ακόμα μία από την Αγγλία που βάζει τους Πειραιώτες στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει στην… κούρσα για την απόκτηση 18χρονου υπερταλαντούχου φορ από την Γκαμπία. Με την εθνική Κ20 της χώρας του μετράει ήδη τέσσερα γκολ σε έξι ματς και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα της Ευρώπης.

Εκτός από τη Νότιγχαμ, τόσο η Τσέλσι όσο και η Τότεναμ θέλουν τον ποδοσφαιριστή, όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση περιπλέκεται και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι ένας πιθανός προορισμός του 18χρονου επιθετικού με την μορφή δανεισμού προκειμένου να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα