Βρσάλικο, Μαρσέλο ή Χάμες; Ποιος ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση; (poll)

Newsroom
 Βρσάλικο, Μαρσέλο ή Χάμες; Ποιος ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση; (poll)

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε το φέτος τρία μεγάλα «μπαμ», δαπάνησε πολλά χρήματα για να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τους Βρσάλικο, Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες, ουδείς όμως «έβγαλε» στο λιμάνι όλη την τρέχουσα σεζόν.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Χάμες Ροντρίγκες, καθώς ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός έλυσε σήμερα (13/4) το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Αυτόματα το όνομά του προστέθηκε στη φετινή λίστα των «μεγάλων επενδύσεων» που έκαναν στο λιμάνι, αλλά κανείς τους δεν τους έβγαλε σεζόν. Πριν τον 32χρονο κάτι ανάλογο συνέβη με τους Σίμο Βρσάλικο και Μαρσέλο, αφού τόσο ο Κροάτης μπακ όσο και ο Βραζιλιάνος ακραίος οπισθοφύλακας ήρθαν στο λιμάνι με μεγάλες περγαμηνές, από τον Ολυμπιακό τίναξαν την μπάνκα για να τους κάνουν δικούς τους, δαπάνησαν πολλά χρήματα όμως κανείς τους δεν ξεκίνησε και τελείωσε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Το Gazzetta σας καλεί να ψηφίσετε ποιος εκ των τριών δεν δικαίωσε περισσότερο τα όνειρα, τις προσδοκίες και φυσικά τις οικονομικές «θυσίες» που έκαναν στην ομάδα.

Σίμο Βρσάλικο

Σίμο Βρσάλικο

Μαρσέλο

Μαρσέλο

Χάμες Ροντρίγκες

Χάμες Ροντρίγκες

Ψηφίστε

Ψηφίστε

Ηταν το πρώτο χρονικά, από τα τρία μεγάλα «ερυθρόλευκα χτυπήματα» της σεζόν, αφού η απόκτησή του ανακοινώθηκε στις 2 του περασμένου Ιουλίου.

Ομως ο Κροάτης δεξιός μπακ, μεταξύ άλλων δευτεραθλητής κόσμου με την Εθνική του στο Μουντιάλ του 2018 και πρωταθλητής Ισπανίας με την Ατλέτικο Μαδρίτης, αποχώρησε νωρίς και στα τέλη Νοεμβρίου αποτέλεσε παρελθόν.

Συνολικά φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού σε μόνο εννέα ματς, έκτοτε δεν πήγε σε κάποιο άλλο club και σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα θα ακολουθήσει καριέρα μάνατζερ.

Διεκδικεί τον τίτλο ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που έχουν αγωνιστεί ποτέ στη χώρα μας, αφού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Εθνική Βραζιλίας κατέκτησε δεκάδες τίτλους, μεταξύ άλλων και πέντε Champions League. Ο 35χρονος αριστερός μπακ ήρθε στην Ελλάδα στις αρχές του Σεπτεμβρίου και η παρουσίασή του στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα μείνει στην ιστορία.

Ομως δεν δικαίωσε τις προσδοκίες όλων των στο λιμάνι, αφού έπαιξε μόλις σε 10 αγώνες και έχουμε να θυμόμαστε μόνο τις εμφανίσεις του στα διπλά παιχνίδια Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Στα μέσα του Φεβρουαρίου έλυσε το συμβόλαιό και πλέον συνεχίζει στη Φλουμινένσε.

Λίγες ημέρες μετά την έλευση του Μαρσέλο στο ίδιο... μονοπάτι βάδισε και ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός, παλιός του συμπαίκτης στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η άφιξή του ήταν ακόμη μία «βόμβα ολκής» και οι Πειραιώτες συνέχισαν να... τρελαίνουν τους φίλους τους και ευρύτερα την ποδοσφαιρική υφήλιο.

Στους «μερένγκες» κατέκτησε τα πάντα (μεταξύ άλλων δύο Champions League), με την Εθνική του αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ του 2014, τίτλους πήρε και στην Μπάγερν Μονάχου, όμως στην Ελλάδα έμεινε μόνο επτά μήνες.

Με τα «ερυθρόλευκα» έπαιξε σε 23 αγώνες, σημείωσε πέντε γκολ και έδωσε έξι ασίστ.

Loading...

@Photo credits: INTIME