Ο διαιτητής του ΑΕΚ - Άρης, Πάβελ Ρατσκόφσκι: «Για όλα όσα έχουν γίνει έχω ενημερώσει την UEFA»

Ο Πολωνός διαιτητής

bet365

Ο Πολωνός διαιτητής μέσω του περιβάλλοντός του μετέφερε στο Gazzetta τις τελευταίες κινήσεις του μετά τα όσα έχουν συμβεί επί ελληνικού εδάφους με την UEFA παίρνει τον λόγο.

Ρεπορτάζ: Πολύδωρος Παπαδόπουλος - Δημήτρης Τομαράς

Η UEFA όπως έχει ήδη καταγραφεί μέσω του ρεπορτάζ έχει ξεκινήσει έρευνα για τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα με τον Πολωνό διαιτητή, Πάβελ Ρατσκόφσκι, αλλά και την ομάδα του. Ο ίδιος ο ρέφερι - που είχε οριστεί για το ΑΕΚ - Άρης, το οποίο σφύριξε εν τέλει ο Διαμαντόπουλος - τις τελευταίες ώρες έχει επιλέξει να σταματήσει τις όποιες δηλώσεις διότι είναι σε διαρκή ανοιχτή γραμμή τόσο με τις πολωνικές ποδοσφαιρικές Αρχές όσο και με την UEFA και φυσικά την αρμόδια επιτροπή διαιτησίας.

Ουσιαστικά πια τον λόγο έχει η UEFA για να αποφανθεί σχετικά με την υπόθεση αυτή. Μαζί του έχουν επικοινωνήσει άλλωστε ανώτατα διαιτητικά στελέχη της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, τα οποία δεν θέλουν να υπάρξουν... σκιές σε όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει και έχει πάρει έκταση.

«Για όλα όσα έχουν γίνει έχω ενημερώσει την UEFA. Δεν έχω αναφέρει μόνο τα γεγονότα αλλά έχω δώσει και την 'κατάθεσή' μου», τονίζει μέσω του περιβάλλοντός του στο Gazzetta ο διαιτητής που σε αυτή τη φάση δεν θέλει μόνο να... καθαρίσει το όνομά του αλλά θέλει να διασφαλίσει και την ηρεμία και τη δική του και της οικογένειάς του καθώς όλα αυτά τα γεγονότα έχουν πάρει πολύ μεγάλη διάσταση αλλά και τον έχουν... σημαδέψει. Εξαιρετικά σημαντικό είναι βέβαια και το τι θα αποδειχθεί μέσα από την έρευνα που θα γίνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

STOIXIMAN SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα