«Ο Αλμέιδα βγάζει την καλύτερη εκδοχή του Πινέδα σε μια νικηφόρα συνεργασία»

«Ο Αλμέιδα βγάζει την καλύτερη εκδοχή του Πινέδα σε μια νικηφόρα συνεργασία»

Newsroom
Ο Αλμέιδα με τον Πινέδα στον πάγκο

bet365

Αποθεωτικά λόγια στο Μεξικό για ακόμα μια φορά για τον Ορμπελίν Πινέδα και τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ υπό την καθοδήγηση του Ματίας Αλμέιδα.

Στο επίκεντρο των Μεξικανών ΜΜΕ από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι ο Ορμπελίν Πινέδα λόγω των εξαιρετικών εμφανίσεων του στην ΑΕΚ.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και η παρουσία του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος τον γνώριζε πολύ καλά από τη συνεργασία τους στην Τσίβας, και σε αυτό στέκονται για ακόμα μια φορά οι Μεξικανοί μετά το ένατο φετινό γκολ του Πινέδα στο νικηφόρο 0-1 της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Η ιστοσελίδα tvazteca υπογραμμίζει πως το δίδυμο Αλμέιδα - Πινέδα είναι μια νικηφόρα συνεργασία και ότι ο «Πελάδο» βγάζει την καλύτερη εκδοχή του Πινέδα.

Όπως αναφέρει η μεξικανική ιστοσελίδα, ο Πινέδα ποτέ στην καριέρα του δεν είχε σκοράρει εννιά γκολ, όπως φέτος, διανύοντας την πιο παραγωγική του σεζόν με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

«Στην ΑΕΚ ο Ορμπελίν έχει μεγαλύτερη ελευθερία στην επίθεση και αυτό αντανακλάται σε γκολ», προσθέτουν οι Μεξικάνοι, αναφέροντας επίσης πως «όταν δουλεύουν μαζί Αλμέιδα και Πινέδα τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και στην Ελλάδα περιμένουν η ιστορία να επαναληφθεί όπως και στην Τσίβας κατακτώντας κάποιο τρόπαιο».

Θυμίζουμε πως ο δανεισμός του Πινέδα στην ΑΕΚ από τη Θέλτα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και μένει να φανεί τι εξελίξεις θα προκύψουν το επόμενο διάστημα αναφορικά με το μέλλον του καθώς τη δεδομένη στιγμή τα πάντα φαίνεται πως είναι ανοικτά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα