Το πειράγμα του Αλαφούζου στον Γεραπετρίτη και το διαρκείας τιμής ένεκεν που ζήτησε ο Άδωνις (vid)

Το τετ-α-τετ των Αλαφούζου-Άδωνι στον χώρο του Βοτανικού

bet365

Το παρασκήνιο του Βοτανικού έβγαλε ουκ ολίγες ενδιαφέρουσες ατάκες, ανάμεσά τους το πείραγμα του Γιάννη Αλαφούζου προς τον Γιώργο Γεραπετρίτη και το αίτημα του Άδωνι Γεωργιάδη για τιμής ένεκεν εισιτήριο διαρκείας στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (6/4) έλαβε χώρα το πρώτο από τα απαραίτητα βήματα για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, του Τάκη Μαλακατέ και των Υπουργών Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη και Ανάπτυξης και Μεταφορών, Άδωνι Γεωργιάδη, ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, παρουσίασε την εξέλιξη των πρόδρομων εργασιών για την προετοιμασία του συνολικού χώρου πριν την έναρξη του κυρίως έργου, που θα φέρει βάσει προγράμματος το Τριφύλλι στο νέο του σπίτι από τη σεζόν 2026-27.

Το περιθώριο αυτής της ξενάγησης είχε και αρκετές σπαρταριστές ατάκες και διαλόγους μεταξύ των παραπάνω. Ο Κώστας Μπακογιάννης ανέφερ αρχικά πως η διαδικασία που λαμβάνει χώρα στον Βοτανικό είναι «η χαρά της μπουλντόζας, Υπουργέ μου», απευθυνόμενος στον Γιώργο Γεραπετρίτη.

Στα μέσα της παρουσίασης, Γεραπετρίτης και Γεωργιάδης έδωσαν... μάχη για τα διαρκείας του νέου γηπέδου, με τον πρώτο να ζητάει από τον Δήμαρχο Αθηναίων εισιτήριο με θέα την Ακρόπολη. Για να απαντήσει εν τέλει πως δεν τα θέλει για τον ίδιο, αλλά για τον Υπουργό Ανάπτυξης και Μεταφορών που είναι Παναθηναϊκός, σε μια στιχομυθία που κατέληξε σε πρωταθληματική δήλωση από τον κύριο Μπακογιάννη:

Γεραπετρίτης: «Πρέπει Δήμαρχε να μας πεις ποια θύρα στο γήπεδο θα βλέπει την Ακρόπολη για να πάρουμε διαρκείας».

Μπακογιάννης: «Θα φροντίσω κύριε Υπουργέ μου, μην ανησυχείτε».

Γεραπετρίτης: «Για τον Άδωνι, εγώ εδώ διαρκείας... δεν».

Γεωργιάδης: «Εγώ δεν δικαιούμαι ένα εισιτήριο διαρκείας τιμής ένεκεν»;

Γεραπετρίτης: «Η ομάδα πάει καλά φέτος. Δεν ευελπιστούμε να το πάρει το πρωτάθλημα, αλλά πάει καλά».

Μπακογιάννης: «Δεν ευελπιστούμε απλά, θα το πάρουμε χαλαρά και με σιγουριά».

Από το χιουμοριστικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί δεν έλειψε και η συμμετοχή του ιδιοκτήτη της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος αστειεύτηκε προς τον Γιώργο Γεραπετρίτη, για το... κίτρινο χρώμα στα γιλέκα του εργοταξίου:

«Εσάς σας πηγαίνει το χρώμα κύριε Υπουργέ, όπως ξέρω. Θα μπορούσε να είναι γκρι. Πορτοκαλί, ροζ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα