Άρης - Παναθηναϊκός: Διαμαρτύρονται οι Πράσινοι για αποβολή του Οντουμπάτζο

Newsroom
Το μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο στον Κλέιχεϊσλερ

bet365

Ο Παναθηναϊκός μέσω των Social Media εξέφρασε τα παράπονα του για την απόφαση του διαιτητή Τόμας Μπόγκναρ να μην αποβάλει τον Οντουμπάτζο μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Κλεϊνχέισλερ.

Έντονα παράπονα του Παναθηναϊκού στον διαιτητή Τόμας Μπόγκναρ. Στο 26ο λεπτό του αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Μόζες Οντουμπάτζο έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Κλεϊνχέισλερ, ο «ρεφ» της αναμέτρησης του έδειξε την κίτρινη κάρτα και όχι την κόκκινη, με τον VAR προφανώς να συμφωνεί, καθώς δεν τον κάλεσε για on field review.

Το μαρκάρισμα του Οντουμπάτζο στον Κλέινχεϊσλερ

«Αντιαθλητικό μαρκάρισμα του Οντουμπάγιο στον Κλεϊνχέισλερ. Πρέπει να δει την κόκκινη κάρτα», ήταν η πρώτη αντιδραση του Παναθηναϊκού στα social media και μετά από λίγο ακολούθησε νέα ανάρτηση: «Κι όμως! Ο διαιτητής δείχνει κίτρινη κάρτα και το VAR δεν τον καλεί να εξετάσει τη φάsη! Άραγε για ποιο μαρκάρισμα δίνεται απευθείας κόκκινη κάρτα;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα