Παναθηναϊκός - Βόλος 0-0: Αυτόχειρας στη Λεωφόρο, ο Κλέιμαν απέκρουσε πέναλτι του Σπόραρ στο 97'! (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός είχε αρκετές καλές στιγμές εναντίον του Βόλου που αμύνθηκε σθεναρά, αλλά δεν βρήκε γκολ ούτε στο 90' +7', όταν ο Κλέιμαν απέκρουσε το πέναλτι του Σπόραρ, και έχασε δύο βαθμούς στο θεωρητικά πιο εύκολο ματς των play-offs!

Παναθηναϊκός - Βόλος: Έτσι έπαιξαν

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκίνησε με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Αριστερός μπακ ο Χουάνκαρ, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Σένκεφελντ με τον Μάγκνουσον στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρντ η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Αριστερός εξτρέμ ο Μαντσίνι, δεξιός ο Παλάσιος και στη κορυφή ο Ιωαννίδης. Ο Βόλος του Κώστα Μπράτσου παρατάχθηκε με τον Κλέιμαν στην υπεράσπιση της εστίας. Άλχο δεξιός μπακ, Λούνα αριστερός και Εσκοβάλ με Σιέλη στο κέντρο της άμυνας. Κάτσε, Γκάγκι, Τσοκάνης οι τρεις κεντρικοί μέσοι, Τάχατος και Ντέλετιτς πίσω από τον Οζέγκοβιτς.

Αφεντικό αλλά με αστοχία και βιασύνη ο Παναθηναϊκός

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε την αναμενόμενη εικόνα. Ο Παναθηναϊκός να κυκλοφορεί, να πιέζει, να ψάχνει το γκολ και ο Βόλος να περιμένει στο μισό γήπεδο. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 9' με τον Ιωαννίδη να πλασάρει άουτ από πλάγια θέση ενώ στο 23' o Τσέριν νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Κλέιμαν. Από το 25' και έπειτα το ''τριφύλλι'' ανέβασε τον ρυθμό αλλά είχε μεγάλη βιασύνη, προχειρότητα και βιασύνη στη τελική προσπάθεια και πάσα.

Στο 24' ο Χουάνκαρ μόνος του μέσα από την περιοχή σούταρε εντελώς άστοχα με το δεξί, στο 26' ο Κλέιμαν μπλόκαρε εύκολα το σουτ του Τσέριν ενώ στο 34' μετά από εξαιρετική μπαλιά του Μαντσίνι, ο Παλάσιος μόνος του στο δεύτερο δοκάρι... κατάφερε να αστοχήσει.

Οι ''πράσινοι'' που είχαν κλείσει στην περιοχή τον αντίπαλο δεν είχαν την απαιτούμενη ηρεμία και ποιότητα σε αυτές τις επαφές που κάνουν την διαφορά και το 0-0 συνόδευσε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

Ο Κλέιμαν... πάγωσε τη Λεωφόρο

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει, με τον Βόλο να παίζει έξω από την περιοχή του και να μην επιτρέπει τις μεγάλες ευκαιρίες στους γηπεδούχους, οι οποίοι αναλώθηκαν σε πολλά σουτ εκτός περιοχής, τα οποία δεν βρήκαν στόχο. Ο Παλάσιος στο 89' μόνος του από το ύψος της μικρής περιοχής αντί να κατεβάσει την μπάλα και να σκοράρει... έδιωξε προς τα πίσω και όλο το παιχνίδι κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Λούνα και ο Σπόραρ ανέλαβε την εκτέλεση.

Ο Σλοβένος επιθετικός νικήθηκε από τον Κλέιμαν, ο οποίος απέκρουσε την εκτέλεση του διεθνούς στράικερ και υποχρέωσε σε μεγάλη γκέλα τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.

MAN OF THE MATCH: Μπόρις Κλέιμαν. Ο πορτιέρε του Βόλου ήταν εξαιρετικός απόψε στη Λεωφόρο. Είχε μία σπουδαία επέμβαση σε τετ α τετ με τον Τσέριν, νίκησε και τον Σπόραρ στο φινάλε του ματς και ήταν με διαφορά από τον δεύτερο ο κορυφαίος του γηπέδου.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ντάνιελ Μαντσίνι. Ο Αργεντινός εξτρέμ έφτιαξε δύο μεγάλες ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του(σε Ιωαννίδη και Παλάσιος), ήταν δραστήριος και ίσως δεν θα έπρεπε να βγει από το χορτάρι.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Σεμπαστιάν Παλάσιος. Ο Αργεντινός εξτρέμ βρέθηκε δύο φορές αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής με ιδανικές προϋποθέσεις και σε καμία από τις δύο δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό. Από κει και πέρα, στο δεύτερο μέρος ο Μπερνάρντ ήταν πολύ κακός, πετώντας στα σκουπίδια την καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους.

Η ΓΚΑΦΑ: Ο Άντρατζ Σπόραρ νικήθηκε από τον Κλέιμαν στο πέναλτι που θα μπορούσε να δώσει την νίκη στον Παναθηναϊκό και ήταν ο μοιραίος για το ''τριφύλλι''.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Μανούχος σφύριζε συνέχεια, ήταν σχολαστικός σε βαθμό που να θυμίζει διαιτητή... μπάσκετ αλλά δεν έκανε το μεγάλο λάθος. Σωστά υπέδειξε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού για χέρι του Λούνα σε γύρισμα του Παλάσιος.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Παναθηναϊκός... αυτοκτόνησε απόψε στη Λεωφόρο και έκανε την γκέλα της χρονιάς! Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχασε πολλές ευκαιρίες, αστόχησε σε πέναλτι στα τελευταία λεπτά και πέταξε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς απέναντι στον Βόλο.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Τσέριν (80' Bέρμπιτς), Ρούμπεν (76' Κουρμπέλης), Παλάσιος, Μπερνάρ, Μαντσίνι (66' Κλεϊνχέισλερ), Ιωαννίδης (66' Σπόραρ).

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Τσοκάνης, Γκάγκι (85' Μεταξάς), Κάτσε (74' Μπαριέντος), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς, Τάχατος (70' Πιρές).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα