ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα διατηρεί τον Αραούχο στην κορυφή και πίσω του τον Πινέδα στην Τούμπα

Δημήτρης Βέργος
Αραούχο και Πινέδα

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα άφησε τελικά τον Λιβάι Γκαρσία στον πάγκο και διατηρεί τον Πινέδα πίσω από τον προωθημένο Αραούχο για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Σιντιμπέ αντί Ρότα στα δεξιά της άμυνας.

Παρότι ο Λιβάι Γκαρσία αναμενόταν να επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ με τον Αραούχο στον γνωστό ελεύθερο ρόλο του, ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε να διατηρήσει τον Αραούχο προωθημένο με τον Πινέδα από πίσω του για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μεσοεπιθετικά δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις για την ΑΕΚ με τον Γκατσίνοβιτς να ξεκινάει στην αριστερή πλευρά, τον Άμραμπατ να διατηρείται δεξιά και τους Γιόνσον και Σιμάνσκι να συνθέτουν το δίδυμο του άξονα της μεσαίας γραμμής.

Στο τέρμα είναι ο Αθανασιάδης, όπως αναμενόταν οι Τζαβέλλας και Βίντα αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ο Σιντιμπέ επιλέγεται τελικά αντί του Ρότα στα δεξιά της άμυνας, ενώ ο Χατζισαφί παραμένει αριστερά.

Στον πάγκο για την Ένωση είναι οι Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Ρότα, Μήτογλου, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ και Ελίασον.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα