Νταμπράουσκας: «Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά ήμασταν καλοί πνευματικά»

Νταμπράουσκας: «Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι αλλά ήμασταν καλοί πνευματικά»

Newsroom
οφη

bet365

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν ευχαριστημένος με τη νίκη αλλά όχι με την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 για την 2η αγωνιστική των play-out.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας μίλησε για το αποτέλεσμα αλλά έδειξε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με την εμφάνιση των παικτών του.

«Είναι πολύ σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, και οι δύο ομάδες ήθελαν πολύ να κερδίσουν. Δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι, σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά το γκολ που πετύχαμε υποχωρήσαμε. Πρέπει να βρούμε τις λύσεις και τους λόγους γιατί δεν είναι εύκολο να επιστρέψουμε μετά την διακοπή. Δεν είχαμε πολλή ενέργεια από πλευράς φυσικής κατάστασης αλλά ήμασταν καλοί πνευματικά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να έχουμε πολύ συγκέντρωση, απειλήθηκαμε από σέντρες. Είχαμε ασφυκτική πίεση αλλά κερδίσαμε εδώ μετά από 22 χρόνια, είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και τους τρεις βαθμούς και για τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα