Αλάγκμπε: «Ουσιαστικά το όνομά μου σημαίνει Θεός, μεγάλος και Βασιλιάς»

Newsroom
...

bet365

Ο Ολουβατομπιλόμπα Αλάγκμπε μίλησε στο podcast του Αστέρα Τρίπολης για άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Στον Αστέρα Τρίπολης επέστρεψε τον Γενάρη ο Ολουβατομπιλόμπα Αλάγκμπε, μετά τον δανεισμό του στην Προγκρές του Λουξεμβούργου και μάλιστα ο 23χρονος χαφ έχει πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Ο Νιγηριανός μίλησε στο podcast της ομάδας και αποκάλυψε πτυχές της προσωπικής του ζωής. «Το όνομά μου είναι Ολουβατομπιλόμπα Τόμπι Αλάγκμπε. Το Τόμπι μου το κόλλησαν μέσα στο μεσαίο μου όνομα, για λόγους συντομίας. Ουσιαστικά το όνομά μου σημαίνει Θεός, μεγάλος και Βασιλιάς. Ουσιαστικά είναι σαν να λέμε ότι ο Θεός είναι ο μεγάλος Βασιλιάς. Κάπως έτσι είναι η μετάφραση του ονόματός μου. Δεν γνωρίζω βέβαια τον λόγο για τον οποίο με ονόμασαν έτσι. Ποτέ δεν σκέφτηκα να ρωτήσω και η αλήθεια είναι ότι μου ψιλοταιριάζει μιας και είμαι έτσι... μεγάλος. Το όνομά μου άλλωστε είναι κι από τον παππού μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.
< /p>

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα