Βόλος: «Λυπούμαστε περισσότερο για τον Συνεταιρισμό του κ… που δεν αντιδρά σε έναν "περαστικό"»

Βόλος: «Λυπούμαστε περισσότερο για τον Συνεταιρισμό του κ… που δεν αντιδρά σε έναν "περαστικό"»

Newsroom
Αχιλλέας Μπέος

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Βόλος αντέδρασε στον ορισμό του διαιτητή Μανούχου για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play-offs με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Βόλος είναι γνωστό πως επιθυμεί ξένους διαιτητές στα παιχνίδια του στα play-offs, έχοντας εκφράσει την αντίδρασή του από το πρώτο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό με τον ορισμό του Διαμαντόπουλου.

Οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν ξανά έπειτα από τον ορισμό του ρέφερι Μανούχου για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play-offs με τον Παναθηναϊκό με αιχμές για τον Μπένετ, τη Λίγκα και την ΕΠΟ.

Στην ανακοίνωσή του ο Βόλος αναφέρει:

«Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά και να πούμε ακόμα περισσότερα. Όμως ακόμα και τα λόγια έχουν χάσει την αξία τους.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι αυτό το ποδόσφαιρο σας αρέσει και αυτό έχετε, κάτι που μας λυπεί.

Γι αυτό όμως που λυπούμαστε περισσότερο είναι για τον Συνεταιρισμό του κ…, που δεν αντιδρά σε έναν «περαστικό» και γράφει τις αποφάσεις μας στα παλιά του τα παπούτσια.

Συγχαρητήρια στο Ελληνικό πρωτάθλημα των Big4, το οποίο φέρει τη σφραγίδα της ΕΠΟ.

Υ.Γ.: Συνεχίστε να εκπαιδεύετε τους διαιτητές με τη λογική «να κερδίζουν οι μεγάλοι και όλοι οι άλλοι να πάνε να…» ώστε να πάει ακόμα πιο κάτω το Ελληνικό ποδόσφαιρο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα