ΑΕΚ: Μπαίνει σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Μπαίνει σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Μπαίνει σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη ο Λιβάι Γκαρσία

bet365

Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε σήμερα ατομικό, ωστόσο από αύριο θα ξεκινήσει να προπονείται κανονικά και αναμένεται να τεθεί στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Μπορεί ο Λιβάι Γκαρσία να μην προπονήθηκε σήμερα, όμως από την Πέμπτη (30/03) αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στο πρόγραμμα των ομαδικών προπονήσεων της ΑΕΚ και, αν όλα πάνε καλά, θα είναι στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το μεγάλο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (02/04-19:30).

Οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Αρόλντ Μουκουντί από την άλλη δεν προπονήθηκαν επίσης ακολουθώντας αρχικά ατομικό πρόγραμμα και στην συνέχεια κάνοντας αποφόρτιση. Για τον Σέρβο χαφ θα πηγαίνει μέρα με τη μέρα, ενώ ο Καμερουνέζος στόπερ λογικά θα προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη. Όσο για τον Τομ Φαν Βέερτ, και εκείνος βρίσκεται σε φάση επανένταξης μετά το διάστρεμμα που υπέστη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα