ΕΠΟ-ΚΕΔ: Η διπλή εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ και η «επιστροφή» Ιβάν Σαββίδη!

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνάντηση του 2020 στο «Μεγάλη Βρετανία»

bet365

Στη σύσκεψη της ερχόμενης Δευτέρας (27/3) με τον Στιβ Μπένετ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκπροσωπηθεί από τον Μάκη Γκαγκάτση, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συμμετέχει -μέσω τηλεδιάσκεψης- και ο Ιβάν Σαββίδης.

Για το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας (27/3) ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, Στιβ Μπένετ, έχει καλέσει τους προέδρους και ιδιοκτήτες των ομάδων, που συμμετέχουν στα play off της Stoiximan Super League1, σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα παραστεί ο αντιπρόεδρος της CEO, Μάκης Γκαγκάτσης, που θα μεταβεί στην Αθήνα γι’ αυτό το λόγο, ενώ δεν αποκλείεται να συμμετέχει στη σύσκεψη -μέσω τηλεδιάσκεψης- κι ο Ιβάν Σαββίδης, που θα βρίσκεται στη Ρωσία.

Η συγκεκριμένη πρόταση έχει πέσει στο τραπέζι από πλευράς του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πιθανότατα να γίνει πράξη προκειμένου να μπορεί να ακούσει τις θέσεις του προέδρου της ΚΕΔ και επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας, αλλά και να καταθέσει τις δικές του απέναντι στους άλλους τρεις ιδιοκτήτες των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Η σύσκεψη, λοιπόν της ερχόμενης Δευτέρας (273) στις 12 το μεσημέρι αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη παρουσία του Ιβάν Σαββίδη μετά από τρία χρόνια και την τελευταία συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» τον Ιανουάριο του 2020, με θέμα τις εκλογές της ΕΠΟ, αλλά και τους διαιτητές των play-offs της σεζόν 2020-21.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα