Θοράρινσον: «Το... κερασάκι στην τούρτα η κλήση μου στην Ισλανδία»

Newsroom
οσφπ

bet365

Ο Γκούντι Θοράρινσον αναφέρθηκε στην κλήση του στην Εθνική Ισλανδίας αλλά και στην παρουσία του στον ΟΦΗ.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής από τον Βάλντας Νταμπράουσκας, είναι ο Γκούντι Θοράρινσον, ο οποίος κλήθηκε και στην Εθνική Ισλανδίας.

Ο ίδιος μίλησε για αυτή την στιγμή, τη γέννηση της κόρης του αλλά και την παρουσία του στον κρητικό σύλλογο.

«Αισθάνομαι καλά και είμαι πολύ περήφανος που θα εκπροσωπήσω την χώρα μου στα μεγάλα παιχνίδια που ακολουθούν για τα προκριματικά του Euro. H κόρη μου είναι τριών εβδομάδων, είμαστε όλοι χαρούμενοι και υγιείς».

Για την κλήση του στην Εθνική Ισλανδίας μετά τη γέννηση της κόρης του: «Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια το συναίσθημα, είναι τέλειο, ακολούθησε η κλήση μου στην Εθνική ομάδα και ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Ο ρόλος μου στον ΟΦΗ μεγαλώνει ακόμα περισσότερο, είναι μια πολύ καλή χρονική περίοδος για εμένα και ελπίζω να είναι και για την ομάδα ώστε να καταφέρουμε να δείξουμε τον πραγματικό εαυτό μας, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά, έχουμε κάποιες διακυμάνσεις στην απόδοση μας, αυτό είναι φυσιολογικό όμως θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα