Γιόνσον: «Φανταστική η Ελλάδα και η ΑΕΚ, δεν μετανιώνω ούτε λεπτό»

Γιόνσον: «Φανταστική η Ελλάδα και η ΑΕΚ, δεν μετανιώνω ούτε λεπτό»

Γιόνσον: «Φανταστική η Ελλάδα και η ΑΕΚ, δεν μετανιώνω ούτε λεπτό»

bet365

Ο μέσος της ΑΕΚ, Γιενς Γιόνσον, επανέλαβε το πόσο εντυπωσιασμένος είναι από την εμπειρία του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, δηλώνοντας πως δεν έχει μετανιώσει την επιλογή του να μετακομίσει στην Ένωση.

Πλήρως εγκατεστημένος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη Stoiximan Superleague δηλώνει ο Γιενς Γιόνσον, ο οποίος μιλώντας εκ νέου στην ιστοσελίδα bold.dk της πατρίδας του, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για όσα ζει στη χώρα μας με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Τελικά είναι μια φανταστική εμπειρία η Ελλάδα και η ΑΕΚ. Είχα πολύ μεγάλες ανησυχίες πριν έρθω, αλλά τώρα κατάλαβα ότι η Αθήνα είναι η πιο cool πόλη και η ΑΕΚ μία πολύ μεγάλη ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι σε σύλλογο που παίζει για τίτλου και να πρωταγωνιστείς», ανέφερε αρχικά ο 30χρονος χαφ της «Ένωσης» στο dold.dk.

«Έχω εγκατασταθεί πολύ καλά πλέον και είμαι πολύ χαρούμενος με ην πόλη, το κλαμπ και τη ζωή στην Ελλάδα. Η Αθήνα πραγματικά με εξέπληξε. Είναι μια φανταστική εμπειρία μέχρι στιγμής όλες οι αμφιβολίες που είχα έχουν εξαφανιστεί. Δεν το μετάνιωσα ούτε ένα δευτερόλεπτο».

Για το αν έχει μάθει καθόλου Ελληνικά: «Το προσπάθησα με το αλφάβητο, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτό. Το αφήνω πίσω μου…».

Για τον τρόπο με τον οποίο τον προσεγγίζουν οι φίλοι της ΑΕΚ και που είναι... ξένος προς την ιδιοσυγκρασία του: «Γενικά μου αρέσει η ιδιωτικότητα. Αλλά στην ΑΕΚ ζω έντονα και την άλλη πλευρά, την ένταση που προκαλεί το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί με αναγνωρίζουν στο δρόμο και είναι ωραίο. Το πάθος των οπαδών μας είναι μεγάλο για την ομάδα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα