Ολυμπιακός: Όσα έγιναν στο «πάρτι» του Ρέντη (vids)

Ολυμπιακός: Όσα έγιναν στο «πάρτι» του Ρέντη (vids)

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Όσα έγιναν στο «πάρτι» του Ρέντη (vids)

bet365

Η νίκη στην «OPAP Arena» έφερε ένα ερυθρόλευκο… πάρτι έξω από το προπονητικό του Ρέντη και το Gazzetta σας μεταφέρει όσα έγιναν.

Το αήττητο της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» είναι παρελθόν μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με 3-1, με την οποία έβαλε… φωτιά στο πρωτάθλημα ενόψει των play offs.

Αυτή ήταν η πρώτη επικράτηση των Πειραιωτών σε ντέρμπι φέτος και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, κάτι που έφερε έντονους πανηγυρισμούς στις τάξεις των οπαδών της ομάδας.

Οι φίλοι του συλλόγου δεν γινόταν να μην στήσουν… πάρτι για αυτό το αποτέλεσμα και έτσι μαζεύτηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο του Ρέντη όπου περίμεναν το πούλμαν με την αποστολή του Ολυμπιακού.

Το Gazzetta ήταν εκεί και σας μεταφέρει τις εικόνες και το παλμό που υπήρξε στην ατμόσφαιρα.

«Θρύλε έλα…» και… πρωτάθλημα

Με τη λήξη του αγώνα, η πύλη του προπονητικού κέντρου του Ολυμπιακού άρχισε να γεμίζει με κόσμο σιγά-σιγά. Ο κόσμος ανυπομονούσε να δει το πούλμαν με την αποστολή να φανεί και το πάρτι είχε αρχίσει από νωρίς. Οι συνομιλίες μεταξύ των οπαδών ήταν σχεδόν παρόμοιες.

Ο Ολυμπιακός δεν πανηγύρισε απλά τη νίκη αλλά και το γεγονός πως έχει παλμό, έχει οξυγόνο και έχει όλες τις βάσεις για ακόμα ένα πρωτάθλημα. Συνθήματα για τίτλο έδιναν και έπαιρναν από τον κόσμο που κάθε λεπτό γινόταν όλο και πιο πυκνός, σε σημείο να υπάρχουν ερωτηματικά για το πώς θα περάσει το πούλμαν.

Παράλληλα κάθε αμάξι ή μηχανή που περνούσε από μπροστά, λάμβανε τη δική του αποθέωση με τις κόρνες να απαντούν στους πανηγυρισμούς. Ένα πάρτι είχε στηθεί και όλοι περίμεναν τους οπαδούς.

Πρωταγωνιστές οι Φορτούνης, Πασχαλάκης και… Μίτσελ και το σύνθημα του Μασούρα

Η στιγμή που οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν από τον κόσμο να κάνει την άκρη για να έρθει το πούλμαν, ήταν σαν το… έναυσμα για να αρχίσει ο χαμός. Τα καπνογόνα άναψαν και μία «πύρινη» διαδρομή περίμενε το κάθε μέλος της αποστολής.

Οι παίκτες έβγαιναν ένας-ένας από το όχημα για να μπουν στο προπονητικό κέντρο και ο καθένας τους λάμβανε το κύμα… αγάπης των οπαδών. Πρώτος βγήκε ο Βαλμπουενά και κατέληξε να περνάει την πόρτα πάνω στους ώμους ενός οπαδού και με καπνογόνο στο χέρι (!). Το όνομα του κάθε παίκτη που έβγαινε ακουγόταν ρυθμικά από τον κόσμο που είχε μαζευτεί.

Εκτός του Βαλμπουενά, ο Φορτούνης μαζί με τον Πασχαλάκη ήταν που δέχθηκαν τους πιο έντονους πανηγυρισμούς, καθώς αμφότεροι χάθηκαν στις αγκαλιές των οπαδών. Μόλις άπαντες περάσαν μέσα στο προπονητικό κέντρο, συμμετείχαν τον πανικό, παίρνοντας μέρος σε μερικά συνθήματα.

Μάλιστα σε ένα από αυτά που είχε να κάνει με την αγάπη προς τον Ολυμπιακό, ο άνθρωπος που το ξεκίνησε ήταν ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος πήρε και την απάντηση από τους οπαδούς. Μετά από περίπου πέντε με δέκα λεπτά, οι παίκτες πήραν τον δρόμο για τα αυτοκίνητα τους ώστε να αποχωρήσουν. Τότε εμφανίστηκε ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός κόουτς έχει δεχθεί αρκετή κριτική αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού όχι απλά τον αποθέωσαν αλλά φώναξαν ρυθμικά το όνομα του, με τον ίδιο να απαντάει με χειροκρότημα και χαμόγελο σε αυτό.

Κανείς δεν ήθελε να φύγει…

Ακόμα και όταν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ζήτησαν από το πλήθος να αποχωρήσει σιγά-σιγά, οι περισσότεροι από αυτούς έμειναν για να… αποχαιρετήσουν τους παίκτες. Συγκεκριμένα κάθε αμάξι που έβγαινε από το προπονητικό κέντρο, λάμβανε τη δική του αποθέωση, με τους παραπάνω πρωταγωνιστές να έχουν ξανά την τιμητική τους.

Μέχρι και το τελευταίο αμάξι, πήρε μία… δόση αποθέωσης από τον κόσμο που είχε παραμείνει στην έξοδο του προπονητικού κέντρου.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα