Μποροβήλος: «Μία γυναίκα μπορεί να στέλνει διφορούμενα μηνύματα, γι' αυτό ένας άντρας είναι διστακτικός» (vids)

Newsroom
Μποροβήλος: «Μία γυναίκα μπορεί να στέλνει διφορούμενα μηνύματα, γι' αυτό ένας άντρας είναι διστακτικός» (vids)

bet365

Ο Γιώργος Μποροβήλος, εκτός από ποδόσφαιρο, κλήθηκε να μιλήσει και για την αποφασιστικότητα που χάνεται από τους άντρες ως προς το να μιλήσουν σε μια γυναίκα.

Οι δηλώσεις του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης στο Action24:

Χάνεται η αποφασιστικότητα από τους άντρες;

«Το 'χω προσέξει γιατί εσείς με τη συμπεριφορά σας, μας οδηγείτε σε κάτι τέτοιο, στο να μην παίρνουμε γρήγορα απόφαση. Πάμε στο ερωτικό κομμάτι: Η γυναίκα είναι αυτή που δίνει το σύνθημα "μ' αρέσεις και μπορούμε να προχωρήσουμε". Μια γυναίκα μπορεί να στείλει διφορούμενα μηνύματα και ένας άντρας διστάζει να πάρει μια απόφαση γιατί δεν ξέρει το κατά πόσο θα εκτεθεί ή θα γίνει αποδεκτή η κίνησή του. Σ' αυτές τις περιπτώσεις, πραγματικά, κάποιες γυναίκες όχι όλες και όχι εσκεμμένα προφανώς, μας φέρνουν τους άντρες σε δύσκολη θέση».

Για το πώς έγινε πρόεδρος στον Αστέρα.

«Εγώ είχα την τύχη ο κύριος Μπάκος κι ο κύριος Καϋμενάκης να έρθουν στον τόπο μου και να δημιουργήσουν μια ομάδα εκ του μηδενός. Ήταν σε τοπικό επίπεδο. Την πήραν, θα λέγαμε, σαν μωρό και την έφτασαν να παίξει μέχρι και Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Πέρασε όλες τις κατηγορίες με την πρώτη χρονιά και είναι σήμερα στη μεγάλη κατηγορία. Στη Super League όπως λέγεται, στην οποία συμμετέχει εδώ και 16 συνεχόμενα χρόνια. Είναι μέσα στις τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν ανελλιπώς στο πρωτάθλημα. Είναι ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ κι ο Αστέρας.

Κάποιος που παρακολουθεί, πρέπει να καταλάβει ότι το επίτευγμα των. κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη είναι πάρα πολύ σημαντικό. Στον οργανισμό "ΑΣΤΕΡΑΣ" υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι, όμως, το όραμα αυτών των ανθρώπων το υλοποιούμε τα τελευταία χρόνια και πραγματικά είναι κάτι ξεχωριστό για τα ελληνικά δρώμενα της χώρας μας».

Για τη δημιουργία της ομάδας Γυναικών είπε:

«Από φέτος, ο ΑΣΤΕΡΑΣ δημιούργησε μια ομάδα που είναι στη Β' κατηγορία. Προσδοκούμε, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι την επόμενη σεζόν θα είμαστε στην κορυφαία κατηγορία - κάτι που θα είναι ξεχωριστό για την ομάδα μας γιατί θα έχουμε εκπροσώπηση και στο αντρικό και στο γυναικείο ποδόσφαιρο στην Α' Εθνική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα