Άμραμπατ: «Η ευθύνη για το αποτέλεσμα που βλέπουμε στο γήπεδο οφείλεται στον Αλμέιδα»

Newsroom
Άμραμπατ: «Η ευθύνη για το αποτέλεσμα που βλέπουμε στο γήπεδο οφείλεται στον Αλμέιδα»

bet365

Ο Νόρντιν Άμραμπατ αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της νίκης κόντρα στον ΟΦΗ αλλά και την τραγωδία στα Τέμπη.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ στην Κρήτη με τον Νόρντιν Άμραμπατ να βάζει την υπογραφή του με δύο τέρματα σε αυτό το τρίποντο.

Ο ίδιος μίλησε στην «Cosmote TV» και μίλησε τόσο για το τρίποντο όσο και για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ο ΟΦΗ μπήκε επιθετικά. Μετα το γκολ βρήκαμε ρυθμό, κρατήσαμε μπάλα και φύγαμε με τη νίκη».

Για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και τη συνέχεια για την ΑΕΚ: «Το κύριο χαρακτηριστικό οφείλεται στη δουλειά του προπονητή. Να του αποδώσουμε την ευθύνη για το αποτέλεσμα που βλέπουμε στο γήπεδο. Είναι δύσκολο ολοι να έχουν κίνητρο, να μοιράζει σωστά το χρόνο. Όλα τα ματς είναι σημαντικά. Είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν έχουμε καταφέρει κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε για το καλύτερο».

Για την τραγωδία στα Τέμπη και το μήνυμά του: «Είναι μια θλιβερή, μία τραγική στιγμή. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο μόνο συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη το 2023. Ελπίζω να εχουν δύναμη να το ξεπεράσουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα